Firefox üzerinden indirime yapıyorum2.21 MB/sec indirme hızınız olması lazım, chrome üzerinden indirme yaparsanız hızlar almanız zor, idm gibi aracı uygulama kullanarak bu hızlara yakın indirme hızı alırsınız
ethernet kablosu ilemi bağlanıyorsunuz18.5 Download
10.5 Upload
Alıyorum ama PC den bir şey indirmek istediğim zaman hiçbir zaman MB hızında indirmiyor hep KB indiriyor
aynı mantık, tarayıcıdan indirmeler öyle oluyor idm indirip yükleyin, sonra idm ile indirmeler yapın göreceksinizFirefox üzerinden indirime yapıyorum
Firefox üzerinden indirime yapıyorum
Evetethernet kablosu ilemi bağlanıyorsunuz
Google ye ne yazarsan çıkar bu idmaynı mantık, tarayıcıdan indirmeler öyle oluyor idm indirip yükleyin, sonra idm ile indirmeler yapın göreceksiniz
2,25mbs indirme hızın görünüyor.18.5 Download
10.5 Upload
Alıyorum ama PC den bir şey indirmek istediğim zaman hiçbir zaman MB hızında indirmiyor hep KB indiriyor
Internet Download ManagerEvet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Google ye ne yazarsan çıkar bu idm
seçeneklerden bağlantı - bağlantı türü yüksek hız seçin ve bağlantı sayısını 16 seçinŞuanda indirdim ve kurdum ayar falan yapicakmiyim
Bağlantı türü secilmiyorseçeneklerden bağlantı - bağlantı türü yüksek hız seçin ve bağlantı sayısını 16 seçin
idm çekmez ise indirmeyi, firefox idm extension eklentisini ekleyin tarayıcıyı yeniden başlatın
Şuanda dediklerini yaptım ama bağlantı türü secilmiyor ama şuanda indirme hızım 2.5 MB lara çıktı çok teşekkür ederimseçeneklerden bağlantı - bağlantı türü yüksek hız seçin ve bağlantı sayısını 16 seçin
idm çekmez ise indirmeyi, firefox idm extension eklentisini ekleyin tarayıcıyı yeniden başlatın
o kadar önemli değil zaten, yapabiliyorsan olsun diye dedim, sizin internet hızlarına göre iyi indirme ideal hızlara ulaşmışsınızBağlantı türü secilmiyor
Şuanda dediklerini yaptım ama bağlantı türü secilmiyor ama şuanda indirme hızım 2.5 MB lara çıktı çok teşekkür ederim