Ömür boyu 16mbps kullandığını tahmin ederek bunu normal görerim siz birde 100mbps 1gbps 10gbps 100gbps gibi internetleri deneyin.gayette yeterli 16 mbps film izlemeyede yeter oyun oynamayada yeter ailecek
Ömür boyu 16mbps kullandığını tahmin ederek bunu normal görerim siz birde 100mbps 1gbps 10gbps 100gbps gibi internetleri deneyin.gayette yeterli 16 mbps film izlemeyede yeter oyun oynamayada yeter ailecek
500 kullanıyorum aşırı gereksiz bir internet hızı hiç gerek yok 24 mbpsten fazlası boşuna para taahhüt olduğu için 24 düşüremiyorum taahhüt bitince 24 mbps geçiş yapcamÖmür boyu 16mbps kullandığını tahmin ederek bunu normal görerim siz birde 100mbps 1gbps 10gbps 100gbps gibi internetleri deneyin.
16mbps kullan cok yeterli internetmiş!500 kullanıyorum aşırı gereksiz bir internet hızı hiç gerek yok 24 mbpsten fazlası boşuna para taahhüt olduğu için 24 düşüremiyorum taahhüt bitince 24 mbps geçiş yapcam
zaten 16-24 geçiş yapcam taahhüt bitince ve gayet yeterli oyununda indirirsin filmide izlersin oyunda oynarsın bir aile gayet yeterli16mbps kullan cok yeterli internetmiş!
gayet yeterli hocam şahsen gta 5 i 1 haftada indirmiştim bence çok hızlı siz ne dersiniz bilemem16mbps kullan cok yeterli internetmiş!
internetin daha düşüktür o zaman 16 ile gün içinde indirebilirdingayet yeterli hocam şahsen gta 5 i 1 haftada indirmiştim bence çok hızlı siz ne dersiniz bilemem
yok hocam 16mbit ailecek kullandığımz için 1 haftada indi o yüzden yeterli diyorum!internetin daha düşüktür o zaman 16 ile gün içinde indirebilirdin
ben niye 16 mbps kullandığım dönemde gün içinde aile kullanamı olmasına rağmen inderebiliyordum açıkla bunuyok hocam 16mbit ailecek kullandığımz için 1 haftada indi o yüzden yeterli diyorum!
anlaşılan siz 16mbps kullanmamışsınız iyi günler iyi akşamlar.ben niye 16 mbps kullandığım dönemde gün içinde aile kullanamı olmasına rağmen inderebiliyordum açıkla bunu
Sana nie fiber gelmiş adsl 16mbps 1 upload yeterli gelirmiş hocam sana valla ya. Speedtest indexlerde düşük olduğumuzu azda şimdi anladım!ben niye 16 mbps kullandığım dönemde gün içinde aile kullanamı olmasına rağmen inderebiliyordum açıkla bunu
kullandım fiber altyapıda 130 tl ödüyordum 500 geçmeden önce şimdi 350 tl ödüyorum taahhüt bitince geri döncem 16-24 mbpseanlaşılan siz 16mbps kullanmamışsınız iyi günler iyi akşamlar.
Kullanmamış ama kullanmış gibi deneyim veriyor kendisi 500Mbps kullanıcıymış ne demişler ferrarili adam toroslı adamın derdini ne anlar demişler.!anlaşılan siz 16mbps kullanmamışsınız iyi günler iyi akşamlar.