İnternet hiç stabil değil ne yapabilirim?

Reaksiyon skoru
29
Selamlar, Türk Telekom ADSL kullanıyorum 16mbps bir paketim ve 12mbps'lik bir altyapım var. Bugüne kadar max. 9,6mbps gördüm ve bu değer sürekli değişiyor mesela 3 gündür 7mbps'nin üstüne çıkamadım ve bazı testlerde 4'e kadar düşüyor ve çok büyük bir ping sorunum var hiç stabil değil Valorantta 28-29ms alırken birden 50, 260, 700 bazen 1.100 ve hiçbir şekilde çözemedim. Bilgisayara kabloyla bağlıyım, modem daha 1 haftalık elektrikçi ev içi hatta sıkıntı yok diyor müşteri hizmetleri yarını yokmuş gibi altyapılarını savunuyor arıza kaydı açıp hiçbir sonuç da alamıyorum. Ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz neler?

O zaman başka bir şeyde sıkıntı var modem de olabilir, binaya gelen kablolarda olabilir artık o kadarını bilmiyorum.
Modem daha 1-2 haftalık sorunu modem zannediyorduk yeni modem aldık yine bir değişim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem-PC Arasında mı taktınız diyeceğim de imkanı yok.
Kablo ankastreye bağlandı ve aynı kablo dsl girişi bir kabloyla modeme bağlandı. Yani dış kablonun ucuna iç bir kablo ekledi.

Talep etsem yapma ihtimalleri var mı? 4 yıldır bu halde ve önümüzdeki 2 yıl da böyle olacak gibi bıktım bu internetten.
Bir yandan TT müdürlüğünden sıkıştırıp çağrı merkezinden de zorla ve ümit önal e-postasına sürekli mesaj atıp orayı da zorla sürekli bir yerlerden darla ve mümkünse tüm apartmandan hatta sokaktan imza alıp öyle başvuru yap her türlü getirirler. Ne kadar çok kişinin imzası o kadar çabuk altyapı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,554
Üyeler
189,108
Son üye
ısaac.06
Geri