normalde böyle değil bugün böyle oldu usb wi fi yi çıkarıp taktım pc yeniden başlattım falan ama böyle hızımHemen müşteri hizmetlerini ara derim nasıl oyun yükleyebiliyorsun ? uploadın idealda download çok kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç mbpslik paket alıyorsun ve altyapı sorgulamasında hızın kaç?
Modemi kapatıp aç yaptın mı?normalde böyle değil bugün böyle oldu usb wi fi yi çıkarıp taktım pc yeniden başlattım falan ama böyle hızım
paketim 50mbps
Sadece pcdemi boylenormalde böyle değil bugün böyle oldu usb wi fi yi çıkarıp taktım pc yeniden başlattım falan ama böyle hızım
paketim 50mbps
yok telefonda da böyle de sorunu çözdüm zatenSadece pcdemi boyle
Katiliyorum hocamöyle olması gerek bence
aradım müşteri hizmetlerini yok teknik sorun bilmem ne hepsi ezbere konuşuyor ne teknik sorunu bi resetle düzeldiKatiliyorum hocam
Sorun neymis bu arada
Evet böyle olunca modemi kapatip 30 saniye sonra açmak yeteryok telefonda da böyle de sorunu çözdüm zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayatta en sevdiğim iki şey
1 format
2 reset
her zaman ki gibi yine sorunumu çözdüler müşteri hizmetleri boş zırva yaptı
Olsun hocam sorununuz cozulsunde gecmis olsun bu aradaaradım müşteri hizmetlerini yok teknik sorun bilmem ne hepsi ezbere konuşuyor ne teknik sorunu bi resetle düzeldi
gereksiz panik yapıp konu açmışım hiç gerek yokmuş aslında
aç kapayla olmadı da resetle oldu vallaEvet böyle olunca modemi kapatip 30 saniye sonra açmak yeter
teşekkürler hocam hayırlı olsun size deOlsun hocam sorununuz cozulsunde gecmis olsun bu arada