PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
Keneetic kullanıyorum ben de candır belli zatenEvet. Keenetic IntelliQoS aktif.
bu neeeeeeeeeeeeeeee asla oyun oynanmaz iç tesisat bitmiş modem leş vsvs
bekliyorum QoS ile düzelir netAlıntıyı görüntülebenim sonuçlar böyle akşama bide ayar yapıp atıcam
Keneetic kullanıyorum ben de candır belli zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bekliyorum QoS ile düzelir n
Yok hocam aynı acilinden bi keenetic şart oldu arayüzüde aşırı karışıkKeneetic kullanıyorum ben de candır belli zaten
bekliyorum QoS ile düzelir net
Allah kurtarsın
Peki modemi degistirmenin bir faydasi olurmu suan 4-5 yıllık kötü bir modem var illa kablolarmi degisecekVar TT ara sor kablolar falan kırılmıştır belki gelir bakarlar olmadı elektrikçi falan yapar ara mutlaka
hat değerlerini atsana bi modem arayüzünde varPeki modemi degistirmenin bir faydasi olurmu suan 4-5 yıllık kötü bir modem var illa kablolarmi degisecek
14 üstünü hiç görmedim görsem ağlarım herhalde hayırlı olsunDeprem zamanında köyümdeki adsl2 12mbps 0.8 uploaddan sonra şükürler olsun :d .
Alıntıyı görüntüle
TT yapması lazım normalde 3.6 ile bir yerlere çok zor giriliyor 5 mbps verdim mesela deniyorum 5 sn sonra giriyor 3 ile 10 15 sn sürer herhalde allah yardım etsin
5 sn olsa iyi ben 2dakika bekliyorum. bu arada geçen Allah yok demiyor muydun senTT yapması lazım normalde 3.6 ile bir yerlere çok zor giriliyor 5 mbps verdim mesela deniyorum 5 sn sonra giriyor 3 ile 10 15 sn sürer herhalde allah yardım etsin
2 dk çok modemden uzak olursan zaten daha da geç açılır, evet diyorum hala yok bulamadık bir türlü.5 sn olsa iyi ben 2dakika bekliyorum. bu arada geçen Allah yok demiyor muydun sen
Modem dibimde, TTNET sağolsun açtırtmıyor. Allah var2 dk çok modemden uzak olursan zaten daha da geç açılır, evet diyorum hala yok bulamadık bir türlü.
neyi açtırtmıyor?Modem dibimde, TTNET sağolsun açtırtmıyor. Allah var