Selamlar,
İyi akşamlar iyi forumlar diliyorum öncelikle.
Ortaya bir konu atıp kaçmak istiyorum.
Hadi herkes kullandığı internetin hız testini yapıp paylaşsın.
Alıntıyı görüntüle
Ortalama 924,3
Selamlar,
İyi akşamlar iyi forumlar diliyorum öncelikle.
Ortaya bir konu atıp kaçmak istiyorum.
Hadi herkes kullandığı internetin hız testini yapıp paylaşsın.
Alıntıyı görüntüle
valla 2 yıldır telekomu altyapı gelmesi için darlıyorum herhalde bu yıl sonu gigabit gelecek bakalım her hafta büroya gidiyorum abiyle kanka olduk sohbet muhabbet edip çıkıyoruz rutinSeninki daha da rezillik![]()
kullandığım sunucu bu normal hızım 800/48 falan şuantürkiye olduğunuzu düşünmüyorum şahsen nerede yaşıyorsunuz ?
sanırım türknet için sordunuz.Hocam sende Türknet kullanıyorsun sanırım, tt taahhüdünün bitmesine 6 gün var, eve kablo çekilmedi, süreç ne kadar sürer?
Allah kolaylık versin hocam inşallah yakın zamanda bizlerde 100mbs görürüzvalla 2 yıldır telekomu altyapı gelmesi için darlıyorum herhalde bu yıl sonu gigabit gelecek bakalım her hafta büroya gidiyorum abiyle kanka olduk sohbet muhabbet edip çıkıyoruz rutin![]()
![]()
inşallah be kankam gigabitte gözüm yok 100-20 bile razıyım yeterki altyapı gelsinAllah kolaylık versin hocam inşallah yakın zamanda bizlerde 100mbs görürüz
Başvurdum bakalım cumartesi gelecekler, binada kutu var, sanırım tek kablo çekmeleri gerekecek. Bu smartify hizmeti hakkında bilginiz var mı? Mesh sistemi gibi bir şey sanırım.sanırım türknet için sordunuz.
Türknet için diyorsanız zaten bina içine fiber kutu getiriyor. oradan evinize çekmesi başvurudan 3 4 gün içerisinde hallediliyor(yani bende böyle olmuştu)