Hocam o biraz zor yazi uzun cunku ama ben direk yaziyi yazayimKablonun fotoğrafını at üzerindeki ince yazılar gözükecek şekilde.
Hocam o biraz zor yazi uzun cunku ama ben direk yaziyi yazayim
REINSTON GIGABIT ETHERNET - IMPORTED BY HAMA POLSKA SP. Z.O.O. ROBAKOWO UL. POZNANSKA 5, 62-023 GADKI - POLAND - 83350
Tesekkurler, peki daha fazla destekleyenini nasil bulabilirim?
Hocam 8 gigabit baglayacagiz da, ondan sormustum, teşekkür ederim link icin10 Gigabit internetinin olduğunu sanmıyorum o yüzden gerek yok diye tahmin ediyorum. Eğer internet değil veri aktarımı için istiyorsan Bu linki kontrol edebilirsin. Link
Mesaj otomatik birleştirildi:
CPU'nun halini merak ediyorum açıkcası bunun kullanımında. basic ev tipi işlemci ile %100 cpu engeline takılacaksın .d
Hama herhalde.Hocam o biraz zor yazi uzun cunku ama ben direk yaziyi yazayim
REINSTON GIGABIT ETHERNET - IMPORTED BY HAMA POLSKA SP. Z.O.O. ROBAKOWO UL. POZNANSKA 5, 62-023 GADKI - POLAND - 83350
Onun bilgisi bende yok.CPU'nun halini merak ediyorum açıkcası bunun kullanımında. basic ev tipi işlemci ile %100 cpu engeline takılacaksın .d
Şahsen CAT7 kablo ile 1000mbps internet kullanıyorum DW yaparken bile gözle görülür şekilde cpu kullanımına etki ediyor hocam.Onun bilgisi bende yok.
Yeni bilgi edinmiş oldum . Teşekkürler dost.Şahsen CAT7 kablo ile 1000mbps internet kullanıyorum DW yaparken bile gözle görülür şekilde cpu kullanımına etki ediyor hocam.