Hocam o biraz zor yazi uzun cunku ama ben direk yaziyi yazayimKablonun fotoğrafını at üzerindeki ince yazılar gözükecek şekilde.
Hocam o biraz zor yazi uzun cunku ama ben direk yaziyi yazayim
REINSTON GIGABIT ETHERNET - IMPORTED BY HAMA POLSKA SP. Z.O.O. ROBAKOWO UL. POZNANSKA 5, 62-023 GADKI - POLAND - 83350
Tesekkurler, peki daha fazla destekleyenini nasil bulabilirim?
Hocam 8 gigabit baglayacagiz da, ondan sormustum, teşekkür ederim link icin10 Gigabit internetinin olduğunu sanmıyorum o yüzden gerek yok diye tahmin ediyorum. Eğer internet değil veri aktarımı için istiyorsan Bu linki kontrol edebilirsin. Link
Mesaj otomatik birleştirildi:
CPU'nun halini merak ediyorum açıkcası bunun kullanımında. basic ev tipi işlemci ile %100 cpu engeline takılacaksın .d
Hama herhalde.Hocam o biraz zor yazi uzun cunku ama ben direk yaziyi yazayim
REINSTON GIGABIT ETHERNET - IMPORTED BY HAMA POLSKA SP. Z.O.O. ROBAKOWO UL. POZNANSKA 5, 62-023 GADKI - POLAND - 83350
Onun bilgisi bende yok.CPU'nun halini merak ediyorum açıkcası bunun kullanımında. basic ev tipi işlemci ile %100 cpu engeline takılacaksın .d
Şahsen CAT7 kablo ile 1000mbps internet kullanıyorum DW yaparken bile gözle görülür şekilde cpu kullanımına etki ediyor hocam.Onun bilgisi bende yok.
Yeni bilgi edinmiş oldumŞahsen CAT7 kablo ile 1000mbps internet kullanıyorum DW yaparken bile gözle görülür şekilde cpu kullanımına etki ediyor hocam.