Neler Yeni

İnternet kablomun ucundaki mandal kırıldı.

ARDELENO

80+ Bronze
Merhabalar cat6 internet kablomun ucundaki rj45 in sabitleme mandalı kırıldı. sürekli çıkıyor. banlamak haricinde nasıl sabitleyebilirim? Kağıt sıkıştırmayı falan denedim ama yine de oyunda iken çıkıyor çok sinirimi bozuyor.

Hem modemden routere gelen kablo, hem de routerden pc ye gelen kabloda mandal kırıldı. İkisi de baya uzun olduğu için toplam 150 lira falan tutuyor yenisi. Kablolar 1 yıl önce alındı o yüzden atıp yenisini almak istemiyorum. Yakınımdaki bir bilgisayarcıya sordum yapmıyormuş. Ucuna nerde konnektör çaktırabilirim ve fiyatı ne kadar tutar bilgisi olan varsa teşekkürler.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,382
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yeniden çak.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar cat6 internet kablomun ucundaki rj45 in sabitleme mandalı kırıldı. sürekli çıkıyor. banlamak haricinde nasıl sabitleyebilirim? Kağıt sıkıştırmayı falan denedim ama yine de oyunda iken çıkıyor çok sinirimi bozuyor.

Hem modemden routere gelen kablo, hem de routerden pc ye gelen kabloda mandal kırıldı. İkisi de baya uzun olduğu için toplam 150 lira falan tutuyor yenisi. Kablolar 1 yıl önce alındı o yüzden atıp yenisini almak istemiyorum. Yakınımdaki bir bilgisayarcıya sordum yapmıyormuş. Ucuna nerde konnektör çaktırabilirim ve fiyatı ne kadar tutar bilgisi olan varsa teşekkürler.
Elektrikçi varsa çevrende eve gelip kısa bir sürede halleder.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,949
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Çok çok 10 TL isterler. Bilgisayarcilarin yapmasi lazım. Yada internetin türk telekomsa ve sokakta giden bir Türk Telekom servis aracı görürsen önüne atla. Yaparlar. :d

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,900
Üyeler
168,050
Son üye