Çözüldü✓ İnternet kablosu durduk yere bozulur mu

Firstmoon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Bi anda internet gitti wifide bi sıkıntı yok ama pcye internet gelmiyo modem arayüzünede giriş yapmıyo ne olmuş olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabloyu takınca internet gidiyo kabloyu çıkarttığımda wifide bi sıkıntı yok

Hocam kablonun dışında deformasyon varmı?

Modemde başka bir porta bağladığınızda da aynı şekilde mi?

Kablo çok eskiyse veya sürekli üstüne basılıyorsa temassızlık olabilir.

Bilgisayardaki ethernet portunda sorun olabilir başka bir kabloyla denemeye çalışın.

Durup dururken gittiği için driver ihtimalini göz ardı ediyorum. Masaüstünde anakart sitesinden, laptopsa üretici sitesinden Lan ve chipset driverlar güncellenmeli.

Modemde başka bir porta bağladığınızda da aynı şekilde mi?

Kablo çok eskiyse veya sürekli üstüne basılıyorsa temassızlık olabilir.

Bilgisayardaki ethernet portunda sorun olabilir başka bir kabloyla denemeye çalışın.

Durup dururken gittiği için driver ihtimalini göz ardı ediyorum. Masaüstünde anakart sitesinden, laptopsa üretici sitesinden Lan ve chipset driverlar güncellenmeli.
başka kablo ile bir deneyim

Hocam tam hatırlamıyorum fakat denetim masası ağ ve internet ethernet port vb(tam ne yazdığını hatırlamıyorum) devre dışı olup olmadığını bir bakın
ağ kablosu takılı değil diyor hocam galiba kablo gg

Modem id pw'sideresetleniyor. Arayüze hiç gitmiyorsa ağ bağdaştırıcılarindan ip girmeniz gerekir.
Nasıl yapıcam çalıştığını bildiğim modemin orjinal kablosu ilede bağladım onuda görmedi pc nin soketi bozuldu galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada temazsızlık yapıyordu zaten

Nasıl yapıcam çalıştığını bildiğim modemin orjinal kablosu ilede bağladım onuda görmedi pc nin soketi bozuldu galiba
Modemdeki başka porta bağladın değil mi? Bilgisayarın soketini değiştirmeden önce sürücüsünü güncellemeyi deneyin bi.

Geri