Neler Yeni

Internet kafe bilgisayarları niye oyun save'lemiyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Merakımdan soruyorum ya da save alınıyor siliniyor mu yoksa oyun korsan olduğu için mi

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Vural
Merakımdan soruyorum ya da save alınıyor siliniyor mu yoksa oyun korsan olduğu için mi
Saveleyebilirsin ama bilgisayarlar her yeniden başlatıldığında default haline yani cafe sahibinin ilk hazırladığı haline geri dönüyor bunun bir programı vardı onun sayesinde oluyordu unuttum ismini ama genel olarak ortak ağları ya da ortak bir klasörleri olur save dosyasını oraya atarsan tekrar geldiğinde o save dosyasını kullanabilirsin çünkü onlar silinmiyor.

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Vural
ama şey hangi kasaya kaydettiysen onla oynaman lazım değil mi :(
Hayır dostum mesela masaüstünde ortak paylaşım dosyası olur ağ üzerinden veri aktarımı yapıldığı için oraya atılan her şey her pcde o klasörün içinde olur atıyorum 13. masada oynadın kalktın ve kayıt yapıp bahsettiğim kayıt saveleme yerine attın diyelim ertesi gün gelip 15. masaya oturduğun zaman yine kaldığın yerden devam edebilirsin savelediğin o dosyayı alarak.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Hayır dostum mesela masaüstünde ortak paylaşım dosyası olur ağ üzerinden veri aktarımı yapıldığı için oraya atılan her şey her pcde o klasörün içinde olur atıyorum 13. masada oynadın kalktın ve kayıt yapıp bahsettiğim kayıt saveleme yerine attın diyelim ertesi gün gelip 15. masaya oturduğun zaman yine kaldığın yerden devam edebilirsin savelediğin o dosyayı alarak.
bak meraklandirdin he simdi yarın bi gidiyim o zaman internet kafeye deniyim peki şey yani kaydetme olayı nasil oluyor peki forza 5 oynamiştim geçen ben mesala nasil geri yüklenir birde oyunun orijinal mi olmasi lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,506
Üyeler
166,012
Son üye
METEasy
Top Bottom