Neler Yeni

İnternet Kafede Açık Kalan Steam Hesabı

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Merhaba dostlar,

Ara sıra keyfine internet kafeye giderim. Genellikle rocket league oynuyorum ama bazen oyun güncel olmayınca kafenin sahibinin bilgisi dahilinde ana makinede kendi steam hesabımı açarım ve oyunu o makinede güncelleriz. Böylelikle kafedeki tüm cihazlarda oyun güncellenmiş olur çünkü ana makinede ne işlem yapıldıysa tüm bilgisayarla o etki ediyor. Daha sonrasında hesaptan çıkış sağlarım. Çıkış yapmazsam kafedeki tüm bilgisayarlarda benim steam hesabım giriş yapılı şekilde açılmış olur. Her neyse ben bu şekilde çıkış yapıyorum ve bir sorun yaşamadım.

Şöyle bir problemim var; yine bugün Rocket League güncellenmesi için kafe sahibi ana makineden kendi hesabına giriş yaptı listede Rocket League vardı ama "Ödünç Al" yazıyordu ve benim hesabımı gösteriyordu. Yani ben hesaptan çıkış yapmama rağmen hesabımla alakalı kalıntılar doğal olarak o cihazda var. Ben onay vermediğim sürece "Ödünç Al" çalışmaz onu da biliyorum fakat yine de hesabımı ana makineden komple kaldırmak istiyorum. Bunu uzaktan nasıl yapabilirim?

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
En basiti sifre degistir?

Bünyamina

80+ Platinum
En basiti sifre degistir?
mantıksız takas banı ve satış yapamaz 7 gün ya da 15 gün
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam
hesap detayları
stram guard mobil kimlik doğrulama yerine gir orada altta diğer bütün cihazların yetkisini kaldır var ona tıkla işlem tamam

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
mantıksız pazar takas banı ve sayış yapamaz 7 gün ya da 15 gün

steam
hesap detayları
stram guard mobil kimlik doğrulama yerine gir orada altta diğer bütün cihazların yetkisini kaldır var ona tıkla işlem tamam
Mantiklisini sen soyle o zaman

Bünyamina

80+ Platinum

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
mantıksız takas banı ve satış yapamaz 7 gün ya da 15 gün

steam
hesap detayları
Şifre değişince takas/market bani olmuyordu hatırladığım kadarıyla. Hesaba başka bir yerden girince falan takas bani oluyor bir sure

Bünyamina

80+ Platinum
Şifre değişince takas/market bani olmuyordu hatırladığım kadarıyla. Hesaba başka platformdan girince falan takas bani oluyor bir sure
ben değiştiğimde pc kayıtlı olmasına rağmen steam guard korunma cart curt yiyorum guard olmasına rağmen dediğim gibi yapmak en doğrusu

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben değiştiğimde pc kayıtlı olmasına rağmen steam guard korunma cart curt yiyorum guard olmasına rağmen dediğim gibi yapmak en doğrusu
Şifrem +60 karakter onu kullanıyorum değişirsem tekrar hatırlamam zor olur kırılabilecek çalınabilecek bir şifre değil zaten keylogger yemediğim sürece. Onlar da giriş yapamaz. Sadece o cihazda daha önce giriş yaptığım için başka hesap falan açılsa dahi benim oyun listem çıkıyor ama satın al gösteriyor. Bazı oyunları da benden ödünç alma falan çıkıyor onu halletmem lazım. Şifre değişemem.

Bünyamina

80+ Platinum
Şifrem +60 karakter onu kullanıyorum değişirsem tekrar hatırlamam zor olur kırılabilecek çalınabilecek bir şifre değil zaten keylogger yemediğim sürece. Onlar da giriş yapamaz. Sadece o cihazda daha önce giriş yaptığım için başka hesap falan açılsa dahi benim oyun listem çıkıyor ama satın al gösteriyor. Bazı oyunları da benden ödünç alma falan çıkıyor onu halletmem lazım. Şifre değişemem.
aile paylaşımı kapat ve o kimin hesabında gözüküyorsa onu arkadaşlıktan çıkar

oEnesQlf

80+ Silver
Önceden giriş yaptığın için oyun dosyalarında senin steam hesabına yüklemiş ve oyun net kafenin sahibinde olmadığı için steam seni arkadaş gibi görüyor ve ödünç al diyor, bende de rainbow six yoktu başkasının hesabından ödünç al diyordu.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Önceden giriş yaptığın için oyun dosyalarında senin steam hesabına yüklemiş ve oyun net kafenin sahibinde olmadığı için steam seni arkadaş gibi görüyor ve ödünç al diyor, bende de rainbow six yoktu başkasının hesabından ödünç al diyordu.
Evet benim bunu uzaktan halletmem mümkün mü, oyun dosyalarında benim hesabın kalıntıları olduğu için öyle. Onları temizlemem lazım.

oEnesQlf

80+ Silver
Evet benim bunu uzaktan halletmem mümkün mü, oyun dosyalarında benim hesabın kalıntıları olduğu için öyle. Onları temizlemem lazım.
Tam olarak bilmiyorum, bunu yaparsanız belki temizlenebilir.
steam
hesap detayları

Top Bottom