İnternet kafeler hakkında

Gloxy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Sizce hala internet kafelere eskisi gibi rağbet var mı?
Şuan açılsa gider misiniz?
Minimum sistem gereksinimleri ne olmalı?
Saatlik ücretleri (elektriğe gelen zamlar göz önünde tutularak) ne kadar olmalı?

Şöyle mantıklı bir düşünürsek hala iyi denilebilecek bilgisayarlar Türkiye'de her evde bulunmuyor. Bu insanlar arada zevki yaşamak içinde olsa mecburen gidecek. Şahsen kendi sistemim bana yeterli ben gitmem ama arada Üniversiteden arkadaşlarla CS oynamaya falan gidiyoruz dalgasına. Oldu ki ben internet kafeye gidip ciddi bir oyun oynayacağım minimum 144-165 Hz monitör olmasını isterim. Sistemde ki rtx2080 yerine mouse klavye temizliği daha önemli benim adıma.

Benim halim yerinde şükürler olsun ama PC im olmadığını düşünürsek
Eskisi kadar rağbet yok gibi.
Bence giderim.
Günümüz oyunlarını orta grafikte oynatcak sistem olmalı

PS Cafe de olabilir

Saatlik ücretleri (elektriğe gelen zamlar göz önünde tutularak) ne kadar olmalı?
Cafe mi açcan hayırdır : D

1-Evet var
2-Hayır
3-1660/2060
4-Zam konusunu bilmem ama saati 5-6₺ çok pahalı. Hele ki düşük sistemlere göre

Temiz olucak ama
Pislik yuvası asla gitmem. Başkasının kullandığı şeyi kullanmam. Anca PS'ye gidiyoz arkadaşlarla onda da gamepaddi silerek kullanıyorum idareten.
Bilgisayarı olmayanlarda gitmesinler bence başka bi hobi bulsunlar. Tavsiye etmem.

Normal de gitmem fakat geçen gün gideyim dedim, gitmez olaydım. Adam Wolfteam'de öldü diye avazı çıktığı kadar bağırıyor, 1-2 saat o ve arkadaşlarının bağırmasını dinledim. Zaten Pubg mobile oynayan yabancı uyruklu arkadaşlar ayrı bi mesele.

1) Hayır yok
2) Hayır gitmem
3) GTX 1060 olmalı
4) Sistemlere göre değişen fiyatlandırma olabilir 5 TL den başlar diye düşünüyorum.

Pek gitmem şahsen.
bİZİM BURDA
1060 lı sistem 6TL SAATİ
3060lı sistem 7TL SAATİ

Geri