millenicom ama 99tl idi galiba.Merhaba arkadaşlar benim altyapım 72mbps hız veriyor fiyat konusunda 70-90 Arasında olursa iyi hangi firmadan alıcağımı bilmiyorum baktığımda güvenemiyorum önerilerinizi bekliyorum
Hangi paketi kullanıyorsunuzNetspeed.
Ben kullanmıyorum. ama kullananlar gayet memnun.Hangi paketi kullanıyorsunuz
Çorum da oturuyorum ama altyapım şimdi 72 veriyor 100lük paketi alsam 70 download verir demiBen kullanmıyorum. ama kullananlar gayet memnun.
Ama memnun olmanız için, nerede yaşadığınız önemli.
Merhaba arkadaşlar benim altyapım 72mbps hız veriyor fiyat konusunda 70-90 Arasında olursa iyi hangi firmadan alıcağımı bilmiyorum baktığımda güvenemiyorum önerilerinizi bekliyorum
forum.donanimarsivi.com
Dostum türknet haziran ayı itibariyle 140 TL olacak arkadaş 70 TL-90 TL arası bir şey istiyor lütfen önermeni düzgün bir şekilde yap.Öneri - 5 Yıllık Turknet Deneyimim
5 Yıllık Turknet Deneyimlerimi siz değerli forum üyelerine paylaşmak istiyorum +'ve -'si ile ilk olarak (TTNET'TEN) Geçiş Yaptım Turknet'e TTNET'deyken saçma sapan internet gidiyordu 30'dk'da bir internet kesiliyordu aldığım hız 8'mbps idi Daha sonra Turknete Geçtim geçtiğim'de ilk aldığım hız...forum.donanimarsivi.com
Konuma bakın buna göre karar verirsiniz
Knk sana birde sorum olucak evrak işleri kargodan mı oluyo yoks mail üzerinden mi birde kaç gün içinde kurulum sağlanıyorVerir heralde.
Kendilerini arayıp sorun. hemen cevap veriyorlar.Knk sana birde sorum olucak evrak işleri kargodan mı oluyo yoks mail üzerinden mi birde kaç gün içinde kurulum sağlanıyor
Sen diğer firmalarin zam yapmayacağınımi sanıyorsun?Dostum türknet haziran ayı itibariyle 140 TL olacak arkadaş 70 TL-90 TL arası bir şey istiyor lütfen önermeni düzgün bir şekilde yap.
TurknetMerhaba arkadaşlar benim altyapım 72mbps hız veriyor fiyat konusunda 70-90 Arasında olursa iyi hangi firmadan alıcağımı bilmiyorum baktığımda güvenemiyorum önerilerinizi bekliyorum