İnternet Önerisi 70-90₺

Gwortiy

80+
Reaksiyon skoru
59
Merhaba arkadaşlar benim altyapım 72mbps hız veriyor fiyat konusunda 70-90 Arasında olursa iyi hangi firmadan alıcağımı bilmiyorum baktığımda güvenemiyorum önerilerinizi bekliyorum

Netspeed.

Merhaba arkadaşlar benim altyapım 72mbps hız veriyor fiyat konusunda 70-90 Arasında olursa iyi hangi firmadan alıcağımı bilmiyorum baktığımda güvenemiyorum önerilerinizi bekliyorum
millenicom ama 99tl idi galiba.

Verir heralde.

Konuma bakın buna göre karar verirsiniz

Konuma bakın buna göre karar verirsiniz
Dostum türknet haziran ayı itibariyle 140 TL olacak arkadaş 70 TL-90 TL arası bir şey istiyor lütfen önermeni düzgün bir şekilde yap.

Knk sana birde sorum olucak evrak işleri kargodan mı oluyo yoks mail üzerinden mi birde kaç gün içinde kurulum sağlanıyor
Kendilerini arayıp sorun. hemen cevap veriyorlar.

Dostum türknet haziran ayı itibariyle 140 TL olacak arkadaş 70 TL-90 TL arası bir şey istiyor lütfen önermeni düzgün bir şekilde yap.
Sen diğer firmalarin zam yapmayacağınımi sanıyorsun?

Turknet

Geri