feritmusaoz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 725
merhabalar, eve internet alacağım. 100 megabit en fp internet önerilerinizi bekliyorum
Turknet çekersen 1gbps çekebilirler bende 35mbps netspeed var memnunum sorunlar yaşadım ufak tefek ama sorunu çözmeye bayaa yardımcı oluyorlar mağdur etmiyorlar bizimerhabalar, eve internet alacağım. 100 megabit en fp internet önerilerinizi bekliyorum
hocam ben millenicom kullanıyorum aradaki tek fark 20lira modem ücreti geçmeye değermi geçersem kurulum ücreti vs tekrar ödermiyimTurknet çekersen 1gbps çekebilirler bende 35mbps netspeed var memnunum sorunlar yaşadım ufak tefek ama sorunu çözmeye bayaa yardımcı oluyorlar mağdur etmiyorlar bizi
Bilmiyorum kurulum ücreti işini ama milleni de güzeldir eğer sizin modeminiz varsa kullanabilirsiniz diye biliyorum ücrete gerek kalmayabilirhocam ben millenicom kullanıyorum aradaki tek fark 20lira modem ücreti geçmeye değermi geçersem kurulum ücreti vs tekrar ödermiyim
Yapacak bir şey yok yönetim aklını çalıştırana kadar böyle devam edeceğiz elimizdekine şükredelimTürkiye'de bütün internetler çöp. Yurt dışından geldiğimden beridir afalladım resmen. Adamlar uzayda biz lahımdayız.
hocam netspeed düşünüyorum ama emin olamadım. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bir de 35 megabit çok az değil mi nasıl yetiyor? Ben 100 megabit alırım diye düşündümTurknet çekersen 1gbps çekebilirler bende 35mbps netspeed var memnunum sorunlar yaşadım ufak tefek ama sorunu çözmeye bayaa yardımcı oluyorlar mağdur etmiyorlar bizi
Aşırı bir indirme veya yükleme yapmıyorum yeterli geliyor ama siz 100mbps olan paketi seçinhocam netspeed düşünüyorum ama emin olamadım. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bir de 35 megabit çok az değil mi nasıl yetiyor? Ben 100 megabit alırım diye düşündüm
gigaspeed öneririm. fiyat olarak hem uygun hemde maximum performans alıyorsunuzmerhabalar, eve internet alacağım. 100 megabit en fp internet önerilerinizi bekliyorum
hala memnun musun hocm geçmeyi düşünüyorumgigaspeed öneririm. fiyat olarak hem uygun hemde maximum performans alıyorsunuz