Neler Yeni

Internet önerisi istiyorum

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
merhabalar, eve internet alacağım. 100 megabit en fp internet önerilerinizi bekliyorum

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Alperen Yılmaz
merhabalar, eve internet alacağım. 100 megabit en fp internet önerilerinizi bekliyorum
Turknet çekersen 1gbps çekebilirler bende 35mbps netspeed var memnunum sorunlar yaşadım ufak tefek ama sorunu çözmeye bayaa yardımcı oluyorlar mağdur etmiyorlar bizi

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Serkan Barındık
Türkiye'de bütün internetler çöp. Yurt dışından geldiğimden beridir afalladım resmen. Adamlar uzayda biz lahımdayız.

KınalıKeçi

80+ Bronze
Turknet çekersen 1gbps çekebilirler bende 35mbps netspeed var memnunum sorunlar yaşadım ufak tefek ama sorunu çözmeye bayaa yardımcı oluyorlar mağdur etmiyorlar bizi
hocam ben millenicom kullanıyorum aradaki tek fark 20lira modem ücreti geçmeye değermi geçersem kurulum ücreti vs tekrar ödermiyim

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Alperen Yılmaz
hocam ben millenicom kullanıyorum aradaki tek fark 20lira modem ücreti geçmeye değermi geçersem kurulum ücreti vs tekrar ödermiyim
Bilmiyorum kurulum ücreti işini ama milleni de güzeldir eğer sizin modeminiz varsa kullanabilirsiniz diye biliyorum ücrete gerek kalmayabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de bütün internetler çöp. Yurt dışından geldiğimden beridir afalladım resmen. Adamlar uzayda biz lahımdayız.
Yapacak bir şey yok yönetim aklını çalıştırana kadar böyle devam edeceğiz elimizdekine şükredelim

Top Bottom