ben sayfanın yüklenmesi anladım tamam yt video atıyorsanız tabi daha hızlı oluryt da video için download önemlidir upload değil upload mesela bir yere dosya aktarmak gibi işlerde çok önemlidir
ben sayfanın yüklenmesi anladım tamam yt video atıyorsanız tabi daha hızlı oluryt da video için download önemlidir upload değil upload mesela bir yere dosya aktarmak gibi işlerde çok önemlidir
Anladım Teşekkür Ederimben sayfanın yüklenmesi anladım tamam yt video atıyorsanız tabi daha hızlı olur
Kanka Peki Valo Oynuyom Diyelim İstanbul Serverde Eskiden 30 Alıyordum Şimdi De Mi 30 Alırım Mantıkan GenePing değerleri internet hızınız ile alakalı değildir.
Ping değeri; santral'e olan mesafe Ping attığınız veya oyunlarda bağlandığınız illerdeki ISS'lere bağlıdır.
Örneğin CS:GO serverları çıkış olarak istanbul'da ise istanbula ping atarsınız (Siz mersindeyseniz bu ping değeri gittikçe artar.)
Ne kadar kısa mesafe o kadar az ping gibi düşünün.
maalesef ki evet. dediğim gibi ping attığınız bölgeye göre ping değeriniz artar veya azalır. Saha dolabına ne kadar yakın o kadar iyi gibi gibi.Anladım Teşekkür Ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka Peki Valo Oynuyom Diyelim İstanbul Serverde Eskiden 30 Alıyordum Şimdi De Mi 30 Alırım Mantıkan Gene
aynen öyleO Zaman Mantıkan 1 Uploud Olan Kişi İle 1000 Uploud Alan Kişi Aynı Pingi Mi Alıyor ?
mantıken evet ancak bazen valoda pingler düşüyor normalde 12 ms oynarım bi ara 8 msye düşmüştü 1 2 gün nedenini bilmiyorumKanka Peki Valo Oynuyom Diyelim İstanbul Serverde Eskiden 30 Alıyordum Şimdi De Mi 30 Alırım Mantıkan Gene