Internet problemi modem sorunu

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
27
Asıl kullandığım wifi 1000gigabit ve ethernetinde tanımlanamayan ag veya 30dk falan bekledikten sonra gelen bir internet mevcut gerçekten çok ugrastirici ve kötü ama wifi ile problem yok o yüzden bende wifi menzil uzatici kullanıyorum oradan ethernet portundan bağlanıyorum wifi tam tamına bir üst katında olmasına rağmen internet çok pingli yeri geldiğinde de çok iyi ama genellikle kötü ve pingli bazen 3 5 ile bile indiriyor önerebileceğiniz ucuz wifi menzil uzatici yada başka bir çözüm önerisi varmi

Asıl kullandığım wifi 1000gigabit ve ethernetinde tanımlanamayan ag veya 30dk falan bekledikten sonra gelen bir internet mevcut gerçekten çok ugrastirici ve kötü ama wifi ile problem yok o yüzden bende wifi menzil uzatici kullanıyorum oradan ethernet portundan bağlanıyorum wifi tam tamına bir üst katında olmasına rağmen internet çok pingli yeri geldiğinde de çok iyi ama genellikle kötü ve pingli bazen 3 5 ile bile indiriyor önerebileceğiniz ucuz wifi menzil uzatici yada başka bir çözüm önerisi varmi
wifi sinyalleri yatayda iyi yayılır dikeyde patlıyorlar 1 kat diyip geçme arada beton bir katman var

wifi sinyalleri yatayda iyi yayılır dikeyde patlıyorlar 1 kat diyip geçme arada beton bir katman var
Hocam daha iyi bir Menzil uzatıcı alsam veya wi-fi adaptörü Ama kaliteli ucuz fiyat performans bu sorunu ortadan kaldırır mı normalde aslında iyi 80-90 indirme hızı ve 5ms falan ping wi-fi 6 veya 7 destekleyen 1 uzatıcı veya adaptör alsam Bu sorunun önüne geçer mi Yani dediğim gibi ara sıra iyi ama bazen yani genellikle kötü indirme hızı olsun ping olsun önerebileceğiniz Yeni kaliteli fiyat performans ucu bir Menzil uzatıcı veya adaptör veya Benim gibilerin işine yarayacak başka bir aparat adaptörü var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,714
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri