O zaman modeminiz de bir problem olabilir ayarlarını güncellemeyi deneyin.Hocam 3 bilgisayarda denedim, üçünde de sorun var.
O zaman modeminiz de bir problem olabilir ayarlarını güncellemeyi deneyin.Hocam 3 bilgisayarda denedim, üçünde de sorun var.
Modeminiz de tahmin ediyorum ki 4 Ethernet portu var. yerlerini değiştirin.Ne portu hocam
O sorun genellikle güvenli olmayan ağlarda yaşanıyor. Bilgisayarın güvenli bulmadığı.
Ethernet kablosunu değiştir ilk öncelikle. Ucuz bir şey zaten. Ethernet portunda sıkıntı olabilir. Bilgisayar ağ ayarlarını sıfırlamayı da dene. Modem ethernet portunu değiştir aklıma başka bir şey gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Labtopta da mı kesiliyor ?
Bilgisayardaki ethernet kartın veya artık usb kartla mı kullanıyorsunuz bilmiyorum onda bir problem olabilir.
Adam kabloyla bağlanmış sorun çözülmüş işte.Modeminiz de tahmin ediyorum ki 4 Ethernet portu var. yerlerini değiştirin.
sorun çözülmüş derken ? Bilgisayar ağ ayarlarında sorun olabilir.O sorun genellikle güvenli olmayan ağlarda yaşanıyor. Bilgisayarın güvenli bulmadığı.
Adam kabloyla bağlanmış sorun çözülmüş işte.
Ayrıca sorun ağda bilgisayarda değil. Halen anlamadınız mı?
Modeminizi değiştirin, pcden bağlantı türünü DHCP Yerine Statik yapın.
Anlamadık baştan sona okursan bir sadece pc de oluyor diyor bi sonra laptopta da oluyor diyor kesin bir şey söylese cahil değiliz onu anlamayacak kadar. Hesap mı soruyorsun? Noldu?O sorun genellikle güvenli olmayan ağlarda yaşanıyor. Bilgisayarın güvenli bulmadığı.
Adam kabloyla bağlanmış sorun çözülmüş işte.
Ayrıca sorun ağda bilgisayarda değil. Halen anlamadınız mı?
Modeminizi değiştirin, pcden bağlantı türünü DHCP Yerine Statik yapın.
Hocam burda kurt dalaşına girmek istemiyorum ama yanlış bilgi verdiğimi de düşünmüyorum.Anlamadık baştan sona okursan bir sadece pc de oluyor diyor bi sonra laptopta da oluyor diyor kesin bir şey söylese cahil değiliz onu anlamayacak kadar. Hesap mı soruyorsun? Noldu?
Burada yanlış ifade etmişsin ama amacım it dalaşı değil. Soruna gelecek olursak tahminimce telefonun 5 ghz ağında, laptop ve Pc ise 2.4 ghz ağında olabilir. 2.4 ghz ağ ayarlarından kaynaklı olabilir. (Telefonunda eğer kesilme yaşamıyorsan)Nasıl hocam, internet sadece PC'de Gidip geliyor işte. Daha nasıl anlatayım bilemedim.
Modemimin 2.4 GHz özellikleri pek iyi değil aslında fakat wifi'ın 5Ghz ağı ayrı olarak mevcut ve maalesef onda da sorun oluyor.Burada yanlış ifade etmişsin ama amacım it dalaşı değil. Soruna gelecek olursak tahminimce telefonun 5 ghz ağında, laptop ve Pc ise 2.4 ghz ağında olabilir. 2.4 ghz ağ ayarlarından kaynaklı olabilir. (Telefonunda eğer kesilme yaşamıyorsan)
O zaman mevcutsa modemin teknik servisinden yardım isteyebilirsin ama uğraşmak istemiyorsan modem değiştirmek kesin çözüm olacaktır.Modemimin 2.4 GHz özellikleri pek iyi değil aslında fakat wifi'ın 5Ghz ağı ayrı olarak mevcut ve maalesef onda da sorun oluyor.
3 Bilgisayarda da aynısını olduğunu söyledi.sorun çözülmüş derken ? Bilgisayar ağ ayarlarında sorun olabilir.
Birden fazla cihazda olduğunu söyledi???Anlamadık baştan sona okursan bir sadece pc de oluyor diyor bi sonra laptopta da oluyor diyor kesin bir şey söylese cahil değiliz onu anlamayacak kadar. Hesap mı soruyorsun? Noldu?