Neler Yeni

İnternet sağlayıcı önerisi

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Muhammed yılmaz
Ankarada yaşıyorum tt fiber altyapısı var önerebileceğiniz firmalar neler

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mert Uysal
alt yapın hangi firmadaysa o firmadan alman en iyisi olcaktır gerisi ping packetloss vs vs sonucları olabilir

DogancanYr

80+ Bronze
Ankarada ping sıkıntısı olurmu bi kaç arkadaş sıkıntı yaşamış pingle alakalı
Tekirdağ da bu şekil. Hat ile alakalı bence.
15 ms fazla olabilir, normalden.
1734532092762.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

alt yapın hangi firmadaysa o firmadan alman en iyisi olcaktır gerisi ping packetloss vs vs sonucları olabilir
Türkiyenin %90ı türktelekom zaten ve en pahalı pakedi o veriyor.

sadecekin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ekin Büyükyağcı
Türknet

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
GIBIRNet. Bu 12.ayım, sorunsuz kullanıyorum. Bunun dışında Netspeed.

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mert Uysal
Tekirdağ da bu şekil. Hat ile alakalı bence.
15 ms fazla olabilir, normalden.
Alıntıyı görüntüle

Türkiyenin %90ı türktelekom zaten ve en pahalı pakedi o veriyor.
diger firmalar alt yapı cekmedigi icin ucuzdan saglıyor olabilirler mi kimse elini tasın altına koymuyor
diger firmalar deneyip risklide olsa traceleri güzelse kullanılabilir yoksa sıkıntı

DogancanYr

80+ Bronze
diger firmalar alt yapı cekmedigi icin ucuzdan saglıyor olabilirler mi kimse elini tasın altına koymuyor
diger firmalar deneyip risklide olsa traceleri güzelse kullanılabilir yoksa sıkıntı
Zaten kabloyu çeken firmaya da belli miktar para ödeniyor. Bu durum kendi kafalarına göre fiyat çektiklerinden kaynaklanıyor.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Birol Olcaytürkan

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mert Uysal
Zaten kabloyu çeken firmaya da belli miktar para ödeniyor. Bu durum kendi kafalarına göre fiyat çektiklerinden kaynaklanıyor.
dostum turktelekomu savunmak icin yazmıyorum
bir fiberalt yapının kurulumunun pahalılıgından bahsediyorum ben kendi yazlıgıma cektirdim 100 k artı kdv ödedim ODF , kazım fiyatı.. kablo bu işin en ucuz tarafı para olmayan tarafı yani ayrıca datacenter işletiyorum neyin ne kadar maliyetli oldugunu günün icinden biliyorum
yani kısacası turktelekom heryere alt yapı cekiyor fiyatları tabikide pahalı olmak zorunda bugun turknet istanbulda alt yapı calısmaları yaptı seneler önce sistemi belli semtlere kurdu devamını getirtemedi Kazanc tablosu maliyetleri karsılyamaadıgı icin amorti etmesi cok uzun yılları aldıgı icin bu yuzdende turktelekom harici alt yapı ceken yer yok türkiyede bir cok bölgede

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
arda bey
Türknet TT'nin fiberini kullanmıyor...VDSL için var..
turknet tt fiberi kullanıyor 100luk paket verebiliyor.

pingler önemli değilse en ucuzunu çekebilirsiniz
önemliyse
turknet, Türk Telekom,Netspeee.

DogancanYr

80+ Bronze
dostum turktelekomu savunmak icin yazmıyorum
bir fiberalt yapının kurulumunun pahalılıgından bahsediyorum ben kendi yazlıgıma cektirdim 100 k artı kdv ödedim ODF , kazım fiyatı.. kablo bu işin en ucuz tarafı para olmayan tarafı yani ayrıca datacenter işletiyorum neyin ne kadar maliyetli oldugunu günün icinden biliyorum
yani kısacası turktelekom heryere alt yapı cekiyor fiyatları tabikide pahalı olmak zorunda bugun turknet istanbulda alt yapı calısmaları yaptı seneler önce sistemi belli semtlere kurdu devamını getirtemedi Kazanc tablosu maliyetleri karsılyamaadıgı icin amorti etmesi cok uzun yılları aldıgı icin bu yuzdende turktelekom harici alt yapı ceken yer yok türkiyede bir cok bölgede
Doğru haklısın ama ben de bu kabloyu ücretsiz kullandırmayacağını ve gerekirse zam yapacağını biliyorum.
Hem interneti veren firma hem türktelekom para kazanıyorsa hem biz mutlu isek neden değiştirelim.

Top Bottom