Tekirdağ da bu şekil. Hat ile alakalı bence.Ankarada ping sıkıntısı olurmu bi kaç arkadaş sıkıntı yaşamış pingle alakalı
Türkiyenin %90ı türktelekom zaten ve en pahalı pakedi o veriyor.alt yapın hangi firmadaysa o firmadan alman en iyisi olcaktır gerisi ping packetloss vs vs sonucları olabilir
diger firmalar alt yapı cekmedigi icin ucuzdan saglıyor olabilirler mi kimse elini tasın altına koymuyorTekirdağ da bu şekil. Hat ile alakalı bence.
15 ms fazla olabilir, normalden.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiyenin %90ı türktelekom zaten ve en pahalı pakedi o veriyor.
Zaten kabloyu çeken firmaya da belli miktar para ödeniyor. Bu durum kendi kafalarına göre fiyat çektiklerinden kaynaklanıyor.diger firmalar alt yapı cekmedigi icin ucuzdan saglıyor olabilirler mi kimse elini tasın altına koymuyor
diger firmalar deneyip risklide olsa traceleri güzelse kullanılabilir yoksa sıkıntı
Türknet TT'nin fiberini kullanmıyor...VDSL için var..Türknet
dostum turktelekomu savunmak icin yazmıyorumZaten kabloyu çeken firmaya da belli miktar para ödeniyor. Bu durum kendi kafalarına göre fiyat çektiklerinden kaynaklanıyor.
turknet tt fiberi kullanıyor 100luk paket verebiliyor.Türknet TT'nin fiberini kullanmıyor...VDSL için var..
Doğru haklısın ama ben de bu kabloyu ücretsiz kullandırmayacağını ve gerekirse zam yapacağını biliyorum.dostum turktelekomu savunmak icin yazmıyorum
bir fiberalt yapının kurulumunun pahalılıgından bahsediyorum ben kendi yazlıgıma cektirdim 100 k artı kdv ödedim ODF , kazım fiyatı.. kablo bu işin en ucuz tarafı para olmayan tarafı yani ayrıca datacenter işletiyorum neyin ne kadar maliyetli oldugunu günün icinden biliyorum
yani kısacası turktelekom heryere alt yapı cekiyor fiyatları tabikide pahalı olmak zorunda bugun turknet istanbulda alt yapı calısmaları yaptı seneler önce sistemi belli semtlere kurdu devamını getirtemedi Kazanc tablosu maliyetleri karsılyamaadıgı icin amorti etmesi cok uzun yılları aldıgı icin bu yuzdende turktelekom harici alt yapı ceken yer yok türkiyede bir cok bölgede