İnternet sağlayıcı önerisi

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
342
selamlar yeni eve taşınacağız hali hazırda netspeed abonelıgım var sadece bazen memnun değilim sapıtıyor yılda 3 4 kere o kadar kurulum ücreti odemek istemiyorum başka firmaya geçersem varmıdır yada nasıl kurulum ücreti ödemem altaypım 200 desteklıo

200 destekliyorsa muhtemelen fiber altyapı vardır yeni aboneliklerde kurulum ücreti indirimi yapılıyor mu bilmiyorum ama ttnet bakın.

200 destekliyorsa muhtemelen fiber altyapı vardır yeni aboneliklerde kurulum ücreti indirimi yapılıyor mu bilmiyorum ama ttnet bakın.
ttde tahaaüt var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

var var fiber kutusu

selamlar yeni eve taşınacağız hali hazırda netspeed abonelıgım var sadece bazen memnun değilim sapıtıyor yılda 3 4 kere o kadar kurulum ücreti odemek istemiyorum başka firmaya geçersem varmıdır yada nasıl kurulum ücreti ödemem altaypım 200 desteklıo
Türk Telekoma geç bütçe sorunu çok yoksa paraya kıyıp 1000Mbps al daha ucuz istersen 100Mbps al yeterli.

TürkTelekom kullanma da ne kullanırsan. 2 aydır açık olan arıza kaydımı kapatmadılar. Her gün sms geliyor dalga geçer gibi. En son aradım kapatın istemiyorum çözemediniz diyorum hala "biz açabiliriz kapatamayız" diyorlar. O nasıl yönetim panelidir şaştım kaldım. Tamam dedim kapattım başka bir sebepten farklı bir konu için aradım ve bir üst yetkili birime bağla diyorum o zaman da "üst yetkili birimde de aynı ekran var biz ne yapabiliyorsak aynısını onlar da yapıyor, bir fark yok" diyorlar. O zaman üst yetkili birimin olmuyor normal müşteri temsilcisi oluyor diyorum hayır üst yetkili birim diyor. Kafayı yiyorum. Sorunumu çözemediler ve arıza kaydı açtığımda 2 yılda yaşamadığım sorunları yaşadım internetimde. Uzun lafın kısası. Bir sorunun olduğunda tek başınasın. Koskoca il müdürlüğünün bile bufferbloat sorunundan haberi yok ve sadece o da değil adamlar 100mbps internetin saniye başı verdiği mb değerini bile bilmiyorlar. Tek yaptıkları "altyapı hız değerlerinize baktım şu an da normal durumda" kardeşim ben de speedtest'e girip yaparım sence konu o mu? Uzak dur. Akıl sağlığını korumak istiyorsan özellikle.

Kablonet kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta yeni modem çıkartmışlardı bi ara aradım benim modemi de değiştirebilir miyiz diye tabi hemen yardımcı olalım diyip aynı fiyata ( kiralama bedeli ) modemi değiştirmişlerdi. Tv içinde kablotv kullanıyorum benim için iyi oluyor.
Benimde son 2 ayım bi sağ sola bakayım daha uygun yoksa yine kablonetten devam :D
100mbps hız
kablo tv + sinema paketi
cihaz kiralarıyla beraber 335 tl ödüyorum

fiber 100 e kadar dediler turknet ve netspeede devam etme arasındayım
Kablonet kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hatta yeni modem çıkartmışlardı bi ara aradım benim modemi de değiştirebilir miyiz diye tabi hemen yardımcı olalım diyip aynı fiyata ( kiralama bedeli ) modemi değiştirmişlerdi. Tv içinde kablotv kullanıyorum benim için iyi oluyor.
Benimde son 2 ayım bi sağ sola bakayım daha uygun yoksa yine kablonetten devam :D
100mbps hız
kablo tv + sinema paketi

100mbps hız
kablo tv + sinema paketi
Benim de netspeed taahhüt bitti. Türksata geçmek için aradım ama bu altta attığım kampanya sadece kendi altyapısı olanlara özelmiş. Bende FTTH altyapısı görünüyor sadece. Netspeed devam edecem mecbur.

1759233840136.webp

Geri