İnternet sağlayıcı önerisi

Her zaman öyle olmuyor, superonline kullanıyorum izmirde 200 Mbps üstü desteklemiyor burası.
Yine destekler ama o bölgede çok abone varsa ana bağlantı noktalarının kapasitesi yetsin diye yüksek hız satmayabilirler.

tahaütlü olduğu için biraz sıkıntı bide upload az veriyor diğerlrine göre

Taahhütlü olmasından dolayı kafalarına göre zam yapamıyorlar.

Profesyonel yayıncı ya da oyuncu değilsen uploada fazla takma kafanı. 50 mbps ile telefondan şu anlık hız ölçümüm;

1000054949.webp

Profesyonel yayıncı ya da oyuncu değilsen uploada fazla takma kafanı. 50 mbps ile telefondan şu anlık hız ölçümüm;

Alıntıyı görüntüle
turkent daha ucuz amma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
45 e 17 ne bnen telefondan 70 80 alıyorum

turkent daha ucuz amma

45 e 17 ne bnen telefondan 70 80 alıyorum

Telefona ve modeme uzaklığa göre değişir. Modem kapının üzerinde, ben odamdayım. Arada bir sürü duvar var.

TurkNet nasıl daha ucuz? Illa 1000 mbps'mi alacaksınız yani? Ne gereği var? Ilk 3 ay 400, sonraki 9 ay 700 vereceksin. Ben 50'ye 200 küsür veriyorum.

1000 diyor bin değil turknete falanda çıkmıyor
GPON altyapın var GPON üstünden 1000 veren firmalardan alabilirsin Türk Telekom, Millenicom, Speednet TT taahhütlü diğerleri öyle değil. 18 Ay tahattülü kampayaya geçerdim yerinde olsam 1k verip 1000e 50 almak gönül isterdi simetrik olsun değil maalesef.

Telefona ve modeme uzaklığa göre değişir. Modem kapının üzerinde, ben odamdayım. Arada bir sürü duvar var.

TurkNet nasıl daha ucuz? Illa 1000 mbps'mi alacaksınız yani? Ne gereği var? Ilk 3 ay 400, sonraki 9 ay 700 vereceksin. Ben 50'ye 200 küsür veriyorum.
1000 ytokki

GPON altyapın var GPON üstünden 1000 veren firmalardan alabilirsin Türk Telekom, Millenicom, Speednet TT taahhütlü diğerleri öyle değil. 18 Ay tahattülü kampayaya geçerdim yerinde olsam 1k verip 1000e 50 almak gönül isterdi simetrik olsun değil maalesef.
1000 vermiyor hiçbiri

1000 ytokki

1000 vermiyor hiçbiri

Her firma şu anda Fiber'de 1000'e kadar destekliyor. Eğer alt yapın destekliyorsa sen de alabilirsin. Ama dediğim gibi pro falan değilsen gereksiz hız bence.

1000 vermiyor hiçbiri
1759446936471.webp

canımın içi okuduğunu anlayamıyorsun sanırım bunu görüyorsan altyapın GPONdur GPON 1000 verir sadece gpon kullanan firma bulacaksın onlarda türk telekom milenicom speednet diyorum. Altyapın 1000lik ha bölgene 1000 veremiyorlardır o zaman 500lük pakette alabilirsin 200lük pakette alabilirsin.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
canımın içi okuduğunu anlayamıyorsun sanırım bunu görüyorsan altyapın GPONdur GPON 1000 verir sadece gpon kullanan firma bulacaksın onlarda türk telekom milenicom speednet diyorum. Altyapın 1000lik ha bölgene 1000 veremiyorlardır o zaman 500lük pakette alabilirsin 200lük pakette alabilirsin.

Tamam bir tanem, ben de senin verdiğin örneklerden başka bir firma örneklendirmedim ki? Bana neden öfkelendin meleğim?

Alıntıyı görüntüle

Mahallenin internet kutusu sizin evin salonunda mı? Niye 0 metre bu.

Yine destekler ama o bölgede çok abone varsa ana bağlantı noktalarının kapasitesi yetsin diye yüksek hız satmayabilirler.
Bazı bölgelerde kablonet ile ortak altyapı kullanıyorlar.

Geri