leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
telekoma söyle. ben altyapımdan memnun değilim kardeşim de. ben burada düzgün ping düzgün hız alamıyorum de. ciddi ciddi söyle. oradan danış. büyük ihtimal ilçe genel müdürlüğüne yönlendirecekler ama yönlendirseler bile altyapımdan memnun değilim ping sorunum var hız sorunum var diyerek arıza kaydı adı altında sorununu bildir. genel müdürlüğe kötü sonuç çıkan bir test sonucu ile git ve bunu göster. bunu yaparsan büyük ihtimal işleme alacaklardır. çünkü eba vb. platformların iss sorumluluğu türk telekom'da. bu zor günlerde yapma ihtimalleri daha yüksek.Ne yapmalıyım o zaman başvurmak için dostum dediğiniz şey mümkünse gerçekten harika olur valla hemen başvururum eğer musaitsen anlatırsan nasıl yapacağımı sevinirim
Post automatically merged:
işte adsl-vdsl farkı bu. benim oturduğum site aynı ama bölünmüş. yani 2 farklı yönetici 2 farklı yönetim var. karşıdakiler biraz daha sorumsuz. onlarda düz vdsl var. max 50mbps destekliyor. bizde vdsl 2 var. 87mbps'e kadar destekliyor. harbiden de 85mbps falan verdiğini gördüm.@alpolojix dostum şimdi turknet altyapı kontrolüne baktım ama kafayı yiyeceğim yanımdaki bina 37mbps hız alıyor ben 13 alıyorum neden böyle ya bu iş