İnternet sağlayıcı önerisi

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Şuanda süperonline adsl paketini kullanıyorum. Şimdi mesela türknetin 50mbps paketini alsam veya başka bir markanın aynı paketini alsam hız ve ping değerlerim aynı olurmu ? 51mbps destekliyor altyapı. Bana hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?

Türk Telekom altyapısı ile turkcell farklı. Türk Telekom altyapın 50 mbps destekliyorsa türknet alabilrsin.

Ben Oris Telekom kullanıyorum 45 download 8 upload. Sadece söylemek istedim.

Benim de 51 Mbps destekliyor.
Millenicom geçmek için can atıyorum.

Şuanda süperonline adsl paketini kullanıyorum. Şimdi mesela türknetin 50mbps paketini alsam veya başka bir markanın aynı paketini alsam hız ve ping değerlerim aynı olurmu ? 51mbpsa destekliyor altyapı. Bana hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?
Türknet asla önermem türktelekom önerebilirim fakat fiyatları tuzlu millenicom veya comnet bakmanı öneririm

TürkNet'ten altyapınıza bakın. Eğer YAPA (TürkNet'in kendi altyapısı) varsa Türknet, yoksa Milleni veya isterseniz Türk Telekom'a bakabilirsiniz.

Millenicom 35Mbps paketten alabilirsiniz.
Yanında Keenetic Omni DSL Modemden alırsanız da çok daha güzel olur.

Şuanda süperonline adsl paketini kullanıyorum. Şimdi mesela türknetin 50mbps paketini alsam veya başka bir markanın aynı paketini alsam hız ve ping değerlerim aynı olurmu ? 51mbps destekliyor altyapı. Bana hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz ?
Turknet kullanıyorum. Memnunum 8 senedir müşterisiyim. Soruların var ise sorabilirsin.

Buradan bir sorgula.
hıız.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,250
Üyeler
189,232
Son üye
yusfdmrcii
Geri