İnternet sağlayıcı önerisi

Reaksiyon skoru
125
Şuan Türk Telekom kullanıyorum Ağustos 26 da sözleşme bitiyor bulunduğum alt yapı VDSL 82 Mb kadar destekliyor aklımda ki operatörler TurkNet, comnet,netspeed,millenicom bunlardan hangisini seçmeliyim

Millenicom yada TurkNet

Şuan Türk Telekom kullanıyorum Ağustos 26 da sözleşme bitiyor bulunduğum alt yapı VDSL 82 Mb kadar destekliyor aklımda ki operatörler TurkNet, comnet,netspeed,millenicom bunlardan hangisini seçmeliyim
Turknet dışında hepsi

3-5 konu daha açarsan aradığın cevabı bulacağını düşünüyorum

superonline almada Millenicom alabilirsin

Sabah baktığımda 100 destekliyor du şimdi 17 gözüküyor

Ekler

• IMG_20210803_200524.jpg
    IMG_20210803_200524.jpg
    113.6 KB · Hit: 47
Öncelikle neden birçok konu açtığınızı sormak isterim. Farklı şeylerle ilgili olsa da tek bir konu üzerinden bütün sorularınızı sorabilirsiniz.
Istanbul'da yaşıyorsanız Comnet öneririm. Onun harici TurkNet veya Millenicom düşünebilirsiniz.

76 Metre ile 17 mi? Komik. Normalde 90 Civarı olmalıydı. Sistemsel hata olmuştur.
Evet knk şuan bütün sağlayıcılara bakıyorum hepsi 17 gösteriyor 1 saat önce 82 ile 100 arasındaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle neden birçok konu açtığınızı sormak isterim. Farklı şeylerle ilgili olsa da tek bir konu üzerinden bütün sorularınızı sorabilirsiniz.
Istanbul'da yaşıyorsanız Comnet öneririm. Onun harici TurkNet veya Millenicom düşünebilirsiniz.
Gerçeği aramaya hala devam ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,044
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri