rica ederimTamam sağol da bütün mesajları okursan türknetten de vazgeçicem gibiSağol yine de
Netspeed al derimKablonette karar kılmıştım ama oturduğum yere hizmet vermiyorlarmış. Superonline da çok pahalı. Türk Telekom zaten malum. Millenicom ping değerleri kötü. Turknet veya netspeed en mantıklısı gibi duruyor. Siz ne önerirsiniz.
Ping 7 yazıyor ama CSGO gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun ?Millenicom kötü değil kim kötü dedi ki? Altyapı varsa en mantıklısı millenicom
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde...donanimarsivi.com
Netspeed al derim
Turknet alacağına pahalıya superonline alsan çok daha iyi
eski moderatör bile önermiyor Turkneti
Önerebileceğiniz bir superonline kampanyası var mı peki ?rica ederimama bütçeni arttırabilirsen turkcell superonline al
Dostum o ping ve csgo gibi oyunlardaki ping farklı şeyler csgo sunucusu yurt dışında bu türkiye içinde csgoda 40-50 arası alıyorum ve bu ping sorunu olmazPing 7 yazıyor ama CSGO gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun ?
bütçen ne kadarPing 7 yazıyor ama CSGO gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerebileceğiniz bir superonline kampanyası var mı peki ?
120tl ye 24 ay tahaddütlü kullanıyorumPing 7 yazıyor ama CSGO gibi oyunlarda kaç ping alıyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerebileceğiniz bir superonline kampanyası var mı peki ?
Bunu öneririmKablonette karar kılmıştım ama oturduğum yere hizmet vermiyorlarmış. Superonline da çok pahalı. Türk Telekom zaten malum. Millenicom ping değerleri kötü. Turknet veya netspeed en mantıklısı gibi duruyor. Siz ne önerirsiniz.