Neler Yeni

İnternet sorununu çözemiyorum

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Ferhat Bilgi
Arkadaşlar Türk telekomun altyapısını kullanıyorum 25 mbps falan maks dowloand 9 10 mbps upload alıyorum
Evde 2 aile ortak kullanıyoruz bu da 10 cihaz falan oluyor
Ben bilgisayarda kablolu internet kullanıyorum ve bilgisayarı açtığım anda bütün cihazların internet kullanımı bitiyor desem yeridir modemin dibinde olmam gerek İnterneti kullanabilmem için hatta bazen o bile olmuyor
Ailem bu durumdan baya bi şikayetçi doğal olarak ben bilgisayarı oyun oynamak için aldım sürekli oyunu bilgisayarı kapat bir şey yapamıyoruz internet ile diye uyarı alıyorum
Aklımda 2 seçenek var
1.ayrı bi kablolu router alıp modemden kablo ile İnterneti routere bağlayacağım internet kullanmak için routere bağlanacak wifi cihazlar yani modemden 2 ayrı kablolu bağlantı olacak biri router biri de pc kablosu düşünceme göre ikiside kablolu olacağı için router internet kullanımına izin verecek düşüncem bu yönde bilen biri varsa işe yarar mı bunu söylerse çok güzel olur
2. Olarak da pc için ya wifi bağlantısı için aparat alacağım ya da wifi ile bağlanıp kablolu internet paylaşımı yapabilen bi router alacağım böylelikle router zaten wifi ile bağlantı kuracağı için modeme yük bindirmeyecek düşüncem bu ama bununla da ms sorunu yaşayacağım
Hangisi işime yarar çözüm olur yardımcı olun aylardır bunun çilesini çekiyorum

Son düzenleme:

zm-shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Azmi
Altyapı destekliyorsa üst pakete geç 8-10 mbps rekabetçi oyun zor olur zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Bayraktar
router alıp wifi menzilini arttırabilirsin ama 10 kişi aynı anda bağlanırsa pek bir etkisi olmaz.

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet
adres bilgilerinle sağlayıcıların ne hız alırım testlerini kontrol et bi kac yerden bak ortalama hızın neyse o pakete geçmekten başka seçeneğin yok modem 2 seçeneğin

Top Bottom