Internet sorununu çözen daha çıkmadı

canbant

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
1755616460805.webp

1755616510906.webp

uploadım bu kadar arkadaşımda aynı internet var onda sorun olmuyor bende oluyor limitli upload ediyor bazen bazen tam hızda upload ediyor

anlamadım gitti neden böyle

Upload testini nasıl yaptın? Neden o kadar olduğunu düşünüyorsun?

Upload testini nasıl yaptın? Neden o kadar olduğunu düşünüyorsun?
her sitede yaptım dediğim gibi bir problem var çözemedim hız testinde sabit ama upload etmeye çalışınca limit oluyor bazende kalkıyor arkadaşımda o sorun yok

yok normalde 300lerde upload etmesi gerek
mbps ile mb saniyeyi karıştırma bak 100mbps internet ortalama 13 14 mb yapar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani 300 uplaoad ortalama 40 megabayt gayet normal yani

300 megabayt upload edebilmek için 2000 mbps upload olması gerek anladın mi rakamlar ortalama veriyorum

her sitede yaptım dediğim gibi bir problem var çözemedim hız testinde sabit ama upload etmeye çalışınca limit oluyor bazende kalkıyor arkadaşımda o sorun yok
Dosya.co sitesine bir şey yükle ve upload kaça çıkıyor bir resim paylaş bakalım.

MB değil ki resimde Mbps olarak yazıyor. Konu sahibinin dediği doğru.
2 resim var altta ve üstte ikisine bak

Abi ordan 1 GB rastgele bie video youtube yüklemeye çalış o zaten değişir sistem üzerinden akan trafiği gösterir buradan bakarsan yanilirsin upooad etmeden anlayamazsin

Bu resim sadece anlık olan veriyi verir sen upload ederken bak birde eğer gerçekten hala böyleyse başka şeylere bakalım

2 resim var altta ve üstte ikisine bak

Abi ordan 1 GB rastgele bie video youtube yüklemeye çalış o zaten değişir sistem üzerinden akan trafiği gösterir buradan bakarsan yanilirsin upooad etmeden anlayamazsin

Bu resim sadece anlık olan veriyi verir sen upload ederken bak birde eğer gerçekten hala böyleyse başka şeylere bakalım
İkisi de Mbps cinsinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,544
Üyeler
192,400
Son üye
nevermore004
Geri