Neler Yeni

İnternet taahhüt cayma bedeli hesaplama nasıl yapılır (soru)

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
arkadaşlar türk telekom kullanıyorum bir sene kaldı taahhüt bitmesine fakat bulunduğum bölgede alt yapı çalışması oldu ve boşta port açıldı türk Telekom paketleri çok pahalı başka operatöre geçmeyi düşünüyorum taahhüt cayma bedeli nasıl yapılır bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse güzel olur

ultrAslan

80+ Bronze
almış olduğun indirim tutarı x kullandığın ay - 1 sene kaldığı için devamını açıklamıyorum. turk net veya superonline cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor oralara geçeceksen görüş derim hatta turknet düşünürsen 1 ay ücretsiz davet koduda verebilirim , yada kendi tanıdığın türknetli varsa ondanda isteyebilirsin

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almış olduğun indirim tutarı x kullandığın ay - 1 sene kaldığı için devamını açıklamıyorum. turk net veya superonline cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor oralara geçeceksen görüş derim hatta turknet düşünürsen 1 ay ücretsiz davet koduda verebilirim , yada kendi tanıdığın türknetli varsa ondanda isteyebilirsin
12 ay oldu 84tl lik paketi 81tl ye verdiler 3tl indirim yaptılar dalga geçer gibi modem ücreti vs yok

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
ve Vodafone düşünüyorum 500tl ye kadar karşılıyor turknet 250tl

ultrAslan

80+ Bronze
12 ay oldu 84tl lik paketi 81tl ye verdiler 3tl indirim yaptılar dalga geçer gibi modem ücreti vs yok

3x12 tl yapar dediğine göre 36 tldir. ama türktelekom da kalmalısın turknette çağrı merkezi yok iletişim zorluğu yaşarsın , vodafone geçmek nekadar doğru olur bilmiyorum ama en ufak birşeyde tt ekiplerine yönlendirecek türk telekom kendisi olmadığı için çok takmıyor. turknetten yana ben sorun yaşamadım açıkcası ama çoğu kişide şikayetci karar senin

ultrAslan

80+ Bronze
bu arada kullandığın paket nedir ? birde hat sahibi tt u arayarak cayma bedelini öğrenebilir.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
değiştirmek için hiç bekleme ozaman :)
çok sıkıldım ya bir uygulama indirmek istiyorum bekle Allah bekle hazır boş port ta açılmış ken değişmek istiyorum turk telekomda önerebileceğin paket varmı?

RmzDayi

80+ Silver
en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak. bireysel hesaplamalar sağlıklı cevap veremeyebiliyor.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak. bireysel hesaplamalar sağlıklı cevap veremeyebiliyor.
şuan müşteri hizmetleri çok yoğun geç cevap veriyolar bu virüs vs geçsin insAllah halledicem

ultrAslan

80+ Bronze
çok sıkıldım ya bir uygulama indirmek istiyorum bekle Allah bekle hazır boş port ta açılmış ken değişmek istiyorum turk telekomda önerebileceğin paket varmı?

Kardeşim senin paket beklediğimden baya düşük çıktı üst modellere geçince çok daha pahalıya gelecek

Millenicom (TT altyapısı çağrı merkezi var 3 sene önce kullanmıştım ilgililerdi , turknete kızdığımda ararım size geri gelmeyi düşünüyorum diye)

Turknet (1 yılı geçti şimdiye kadar sorun yaşamadım arada bir internet gidiyor onuda en geç 1 gün içinde çözüyorlar ayrıca arıza olduğunda ücret iadesi istyiyorum faturadan düşüyorlar) 35 mbps up - 3 mbps dow 76 TL

Vodafone (Kullanmadım bilmiyorum)

Görüşlerim bu şekilde kararı sana bıraktım

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Tamam teşekkürler zaman ayırdığınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR