Neler Yeni

Düşük hız alınan operatör iptal edilirse cayma bedelini yansıtır mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Ensar
Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum. Çoğunlukla (işimden dolayı) bulunduğum bölgede internet hızları çok düşük, hiçbir şey açılmıyor. Örnek vermek gerekirse bulunduğum yerde Turkcell kullanan biri 35-40 Mbps alırken ben 3 Mbps alıyorum. Hatta çoğu zaman o kadar da alamıyorum. Diğer bölgelerde hız değerleri daha normal seviyede. Taahhüt cayma bedeli olarak 700 lira civarında bir ücret istiyorlar.
THH başvurmam durumunda olumlu sonuç alabilir miyim?

Receb İvedik

80+ Bronze
ara önce müşteri hizmetlerini bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Onur Altunay
Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum. Çoğunlukla (işimden dolayı) bulunduğum bölgede internet hızları çok düşük, hiçbir şey açılmıyor. Örnek vermek gerekirse bulunduğum yerde Turkcell kullanan biri 35-40 Mbps alırken ben 3 Mbps alıyorum. Hatta çoğu zaman o kadar da alamıyorum. Diğer bölgelerde hız değerleri daha normal seviyede. Taahhüt cayma bedeli olarak 700 lira civarında bir ücret istiyorlar.
THH başvurmam durumunda olumlu sonuç alabilir miyim?
hocam size vaadedilen internet hızı kaçtı acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Onur Altunay
Vaat edilen bir hız yok ama 4.5G kullanıyorum 2 Mbps sizce normal mi?
hocam kesinlikle normal değil ama vaat edilen bir hız olsa işiniz çok daha kolay olurdu diye sorayım dedim.
Mesela ben superonline kullanıyorum 100 download 20 upload paketi aldım ve adamlar verebiliyor ama 10 mbps verseler arayıp hesap sorabilirdim.

Top Bottom