Neler Yeni

İnternet telefonda hızlı pc'de yavaş

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
normaldede interentimiz çok hızlı degil ama oyun falan oyanıtıyodu pink yoktu bayramdan sonra pc interetn çok az geliyo yutup açarken bekeltiyor oyuna giremiyorum interent kayanklı kablolu baglantı yapıyorum teknik ekip yardımcı olmuyor daha öncede böyle olmuştu kendi düzeldi acaba wifi alsam kasaya işe yararmı çünkü tellefonlarda sıknıtı yok

AbdullahAbDişindekiBoşluk

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
Bilgisayardaki en iyi deneyim kablo ile olan deneyimdir. Sakın wi-fi alıcısı almaya kalkmayın. Sorun kablonuzda olabilir, internet hızınız nedir? Kablonuz cat6 kablo mudur? İnternet sağlayıcınız ile iletişime geçtiniz mi?

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet geçti
Bilgisayardaki en iyi deneyim kablo ile olan deneyimdir. Sakın wi-fi alıcısı almaya kalkmayın. Sorun kablonuzda olabilir, internet hızınız nedir? Kablonuz cat6 kablo mudur? İnternet sağlayıcınız ile iletişime geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet geçtik çozüm olmadı aca wifi alsam sonra kablo alsam test için ne dersiniz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
evet geçti

Mesaj otomatik birleştirildi:

evet geçtik çozüm olmadı aca wifi alsam sonra kablo alsam test için ne dersiniz
Kontrol sağladılar mı? Hat değerlerinizde bir kayıp vs. olup olmadığını kontrol etmelilerdi. Kablonuz hakkında bilgi verebilir misiniz?

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
Kontrol sağladılar mı? Hat değerlerinizde bir kayıp vs. olup olmadığını kontrol etmelilerdi. Kablonuz hakkında bilgi verebilir misiniz?
hat deglerleriniz normal denildi 2 haftada pc oyun oynamıyor sadece çok bekleyıon torent üstünden oyun idniriyor film falan indirlmiyor başarısız ag hatasaı sürekli hata yarı kesme oluyor sadece proıgrma üstünden film iniyor anlıcanız interent kasa yok gibi bişey internetı aradıgımzıda kabloalrınız kontrol etirin diyor her şey normal deniliyor bende sorun belgide modemin ethernet arayüzüdür falan diye bi wifi alıcız alim deneim sorun çözülürse kabloda alırım diye düşündüm yani sorun kabloda yoksa modemdemi diye böyle bişey düşündüm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
hat deglerleriniz normal denildi 2 haftada pc oyun oynamıyor sadece çok bekleyıon torent üstünden oyun idniriyor film falan indirlmiyor başarısız ag hatasaı sürekli hata yarı kesme oluyor sadece proıgrma üstünden film iniyor anlıcanız interent kasa yok gibi bişey internetı aradıgımzıda kabloalrınız kontrol etirin diyor her şey normal deniliyor bende sorun belgide modemin ethernet arayüzüdür falan diye bi wifi alıcız alim deneim sorun çözülürse kabloda alırım diye düşündüm yani sorun kabloda yoksa modemdemi diye böyle bişey düşündüm
Modeminizin bağlantısında splitter kullanıyor musunuz?
1653305614980.png

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
Peki ev telefonu kullanıyor musunuz?
yayır sadece milenicom modem dedim gibi dahah öncede oldu kendilinden düzeldi tahminen ethernet arayüzden sıkıntı olurmu bı wifi adaptörünü denesesm eger oda çalışmasa interent çalışırsa kablo alsam ne dersiniz hem zararı yok adaptörün

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
yayır sadece milenicom modem dedim gibi dahah öncede oldu kendilinden düzeldi tahminen ethernet arayüzden sıkıntı olurmu bı wifi adaptörünü denesesm eger oda çalışmasa interent çalışırsa kablo alsam ne dersiniz hem zararı yok adaptörün
boşuna masraf yapmış olursunuz, @alpolojix bey bir bakar mısınız. Bence eve modem arayüz kontrolünüzü yapması için saha ekibi rica edebilirsiniz internet sağlayıcınızdan.

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
söyle
boşuna masraf yapmış olursunuz, @alpolojix bey bir bakar mısınız. Bence eve modem arayüz kontrolünüzü yapması için saha ekibi rica edebilirsiniz internet sağlayıcınızdan.
söyledim yalnız arıza yok diye yolamıyolar

tamirci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
tamrici1e3
Arıza olduğunu belirt, modem arayüzündeki ayarlar yüzünden olduğunu düşündüğünü belirt.
Arıza olduğunu belirt, modem arayüzündeki ayarlar yüzünden olduğunu düşündüğünü belirt.
dedeim sürekli beliytyorum günde 3 defa arıyorum ama çözmüyorlar şimdi başka ethernet kablosuynan denedim sorun çözülmedi yani genen aynı artık tek çare wifi adaptörü kabloda işe yaramadı

Top Bottom