Neler Yeni

Yardım İnternet üzerinden kız arkadaşı bulma

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Hocam sevgili olarak anlamadım başlıktan sadece oyun oynayacak bir kız arkadaş olarak anladım
Piyasada maalesef elimizde kız oyuncu kalmadı (!)
Şaka bir yana Valorant tarzı oyunlara girerek oralardan gelen kız oyuncuları benim gibi ekleyerek o.O2 arkadaş olabilirsin

Aware

80+ Silver
Ark.ekle.com

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
AbdulBaki
Piyasada maalesef elimizde kız oyuncu kalmadı (!)
Şaka bir yana Valorant tarzı oyunlara girerek oralardan gelen kız oyuncuları benim gibi ekleyerek o.O2 arkadaş olabilirsin
Şu laptop varya bitirdi beni. Ne oyun oynayabiliyorum. Ne de oyun oynayamadığımdan ark bulamıyom. (Bir cacığa yaramıyor)
Hocam sevgili olarak anlamadım başlıktan sadece oyun oynayacak bir kız arkadaş olarak anladım
Evet sevgili değil sadece oyun oynayabileceğim ve vakit geçireceğim güzel bir arkadaş istiyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Oyun delisi olmasaydın belki bulurdun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok fazla kız arkadaşım var ama 1 tanesi bile oyun oynamayı sevmiyor🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭
Aynı sorun bende de var. Çevremdeki hiçbir kız oyun oynamayı sevmiyor. Biri hariç. Sevgilim. Ona da ben alıştırdım gerçi oyun kültürünü aşıladım beraber hikayeli oyun gömüyoz.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Aynı sorun bende de var. Çevremdeki hiçbir kız oyun oynamayı sevmiyor. Biri hariç. Sevgilim. Ona da ben alıştırdım gerçi oyun kültürünü aşıladım beraber hikayeli oyun gömüyoz.
Hayalimi yaşıyon la. Eminim yengemizle ilk tanıştığında ona 🍋 attın ve direkt sana aşık oldu😁

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Galiba sen bilmiyorsun😁 bu forumda çok mevzusu dönüyor bu 🍋'un. Genelde "sevdiğim kıza nasıl açılabilirim" başlıklı konuların altında bulabilirsin. Ben seni etiketlicem yarın biryere o zaman anlarsın.
Valla etiketlersen sevinirim mevzudan haberim yok. Merak ettim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom