- Konu Sahibi Konu Sahibi
Allah sizi bildiği gibi etsin. Sevgili mi dedim beninternetten sev bulup napıcan adamakıllı ilişki mi yaşayacan sanıyon
Allah sizi bildiği gibi etsin. Sevgili mi dedim beninternetten sev bulup napıcan adamakıllı ilişki mi yaşayacan sanıyon
Şu laptop varya bitirdi beni. Ne oyun oynayabiliyorum. Ne de oyun oynayamadığımdan ark bulamıyom. (Bir cacığa yaramıyor)Piyasada maalesef elimizde kız oyuncu kalmadı (!)
Şaka bir yana Valorant tarzı oyunlara girerek oralardan gelen kız oyuncuları benim gibi ekleyerek arkadaş olabilirsin
Evet sevgili değil sadece oyun oynayabileceğim ve vakit geçireceğim güzel bir arkadaş istiyorum.Hocam sevgili olarak anlamadım başlıktan sadece oyun oynayacak bir kız arkadaş olarak anladım
Çok fazla kız arkadaşım var ama 1 tanesi bile oyun oynamayı sevmiyorOyun delisi olmasaydın belki bulurdun.
Aynı sorun bende de var. Çevremdeki hiçbir kız oyun oynamayı sevmiyor. Biri hariç. Sevgilim. Ona da ben alıştırdım gerçi oyun kültürünü aşıladım beraber hikayeli oyun gömüyoz.Çok fazla kız arkadaşım var ama 1 tanesi bile oyun oynamayı sevmiyor
Hayalimi yaşıyon la. Eminim yengemizle ilk tanıştığında ona attın ve direkt sana aşık olduAynı sorun bende de var. Çevremdeki hiçbir kız oyun oynamayı sevmiyor. Biri hariç. Sevgilim. Ona da ben alıştırdım gerçi oyun kültürünü aşıladım beraber hikayeli oyun gömüyoz.
Limon ne alaka la anlamadım.Hayalimi yaşıyon la. Eminim yengemizle ilk tanıştığında ona attın ve direkt sana aşık oldu
Galiba sen bilmiyorsun bu forumda çok mevzusu dönüyor bu 'un. Genelde "sevdiğim kıza nasıl açılabilirim" başlıklı konuların altında bulabilirsin. Ben seni etiketlicem yarın biryere o zaman anlarsın.Limon ne alaka la anlamadım.
Valla etiketlersen sevinirim mevzudan haberim yok. Merak ettim.Galiba sen bilmiyorsun bu forumda çok mevzusu dönüyor bu 'un. Genelde "sevdiğim kıza nasıl açılabilirim" başlıklı konuların altında bulabilirsin. Ben seni etiketlicem yarın biryere o zaman anlarsın.
Atan tayfa var forumda tanırsın.Valla etiketlersen sevinirim mevzudan haberim yok. Merak ettim.
Valla çıkaramadım belki ben fark etmedim. Bu aralar işten dolayı pek takılamıyorum forumda günde Max 1 saat.Atan tayfa var forumda tanırsın.