wozly
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
eğer sağlam bir yöntem varsa bende denemek isterimCs banım var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Koskoca internet ortamında illaki bir yöntem vardır yani
eğer sağlam bir yöntem varsa bende denemek isterimCs banım var
Koskoca internet ortamında illaki bir yöntem vardır yani
Çok kar yapamazsın anlamında denmiş olabilirne alakası var tek karta değmez tek kart olunca kazancın küçük olcak ama aynı şekilde ıskıntı küçük olcak elektrik masrafı küçük olcak ısı küçük olcak
??????????????
Anket olayı çok çok uzun sürüyor ve en fazla 50 kuruş falan veriyor değmez google anket ise sadece play store da geçerliBi uygulama vardı oyun oynuyorsunuz 30 krş fln veriyodu yada google anketlet olabilir oda para veriyor
Sistemin az çok idare eder hatta güzel sistemPapara kartım kuryeye verilmiş yaşım çok büyük değil ama biraz da olsa para kazanarak hem eve hem kendime katkıda bulunmak istiyorum internet üzerinden nasıl para kazanırım ???
ne alakası var tek karta değmez tek kart olunca kazancın küçük olcak ama aynı şekilde ıskıntı küçük olcak elektrik masrafı küçük olcak ısı küçük olcak
??????????????
Teşekkürler dostum. Çok zeki arkadaş anlayamamış ne demek istediğimi.Çok kar yapamazsın anlamında denmiş olabilir
Günde 10 15 saat bilgisayarımı açık bırakıyorum kar edermiyimSistemin az çok idare eder hatta güzel sistem
Ben olsam mining işine girerdim
EdersinGünde 10 15 saat bilgisayarımı açık bırakıyorum kar edermiyim
Ama mining nasıl yapılır hangi program daha iyi hiç bir bilgim yok mining yapan arkadaşlar yardım edebilir mi
Çok zeki arkadaşım masrafı da az olcak 1000tl ile 100tl kazanmak ile 10000tl ile 1000tl kazanmak aynı şey zeka profesörüTeşekkürler dostum. Çok zeki arkadaş anlayamamış ne demek istediğimi.
Konu ile alakasız mesaj yapmayacağım bir daha. İstediğini söyle. Bunlar için uyarıya değmez.Çok zeki arkadaşım masrafı da az olcak 1000tl ile 100tl kazanmak ile 10000tl ile 1000tl kazanmak aynı şey zeka profesörü
Adobe Premiere ve Web Tasarımdan iyi kazanır mıyım?Freelancer ol.