SELAMLAR HERKESE SUPERONLİNEDEN TURKNETE GEÇİŞ YAPTIM KABLOMDA BİR SORUN YOK BAKTIM PCDE KABLO GÖZÜKÜYOR YALNIZCA YEREL AĞA BAĞLI HATASI VERİYOR PCDEN ETHERNET KABLOSU ÜZERİNDEN KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Kablosuz bağlandığınız da internet var mı ? Bu arada büyük harflerle konu açılmaz. Noktalama işaretlerini boşverdim bari bunlara dikkat edelim.SELAMLAR HERKESE SUPERONLİNEDEN TURKNETE GEÇİŞ YAPTIM KABLOMDA BİR SORUN YOK BAKTIM PCDE KABLO GÖZÜKÜYOR YALNIZCA YEREL AĞA BAĞLI HATASI VERİYOR PCDEN ETHERNET KABLOSU ÜZERİNDEN KULLANAMIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Bilmiyordum hocamda kablosuz bağda internet var ama pcde ethernet kablosu takılı ama internet gelmiyorKablosuz bağlandığınız da internet var mı ? Bu arada büyük harflerle konu açılmaz. Noktalama işaretlerini boşverdim bari bunlara dikkat edel
Hocam denedim ama kaç kez olmadı.Hocam bendede dün akşam kablo takılıydı ama internet gelmiyodu baktım kabloda ufak bi yerde kopuk vardı yerinden çıkmıştı ufaktan dokundurdum geldi bi bak istersen
Farklı pc ye takmayı denedin mi laptop da vs kabloyla geliyor mu ?Bilmiyordum hocamda kablosuz bağda internet var ama pcde ethernet kablosu takılı ama internet gelmiyor
Evet denedim laptop ile degisen bişi yok kablo gözüküyor ama internet bağlantısı yok yazıyor şöyle bi sorun da var 192 ile başlayan internet ayarına kablosuzlarla farklı şifre ileri giriyorum ethernet kablolu olanlanda farklı şifre ile giriyorım sorun çok büyük sanırım çözemicemFarklı pc ye takmayı denedin mi laptop da vs kabloyla geliyor mu ?
Kablosuzda bağlandığınızda internete bağlanabiliyorsunuz. Kablosuza bağlanıp anakartınızın marka modelini girip sitesinden ağ sürücülerini indirip dosya paylaşımı ile atabilirsiniz bilgisayaraEvet denedim laptop ile degisen bişi yok kablo gözüküyor ama internet bağlantısı yok yazıyor şöyle bi sorun da var 192 ile başlayan internet ayarına kablosuzlarla farklı şifre ileri giriyorum ethernet kablolu olanlanda farklı şifre ile giriyorım sorun çok büyük sanırım çözemicem