İnternet yavaşlık sorunu

rainbowgamer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Türktelekom kullanıyorum arkadaşlar ve indirme hızı yerlerde adam gibi 1mb göremedim.R6 güncellerken 700kb hızda yaptığı için günlerimi alıyor.Müşteri hizmetlerini aradım virüs var mı ? kablolu mu dedi ve hepsi iyi yönde çıktı fakat internetim hala yavaş indiriyor.Download 7.0 hızında gereken hızı vermiyor.Ne yapmam gerek ?

Türktelekom kullanıyorum arkadaşlar ve indirme hızı yerlerde adam gibi 1mb göremedim.R6 güncellerken 700kb hızda yaptığı için günlerimi alıyor.Müşteri hizmetlerini aradım virüs var mı ? kablolu mu dedi ve hepsi iyi yönde çıktı fakat internetim hala yavaş indiriyor.Download 7.0 hızında gereken hızı vermiyor.Ne yapmam gerek ?
8mbps:1mb/sn buna göre hesaplayınca da mı düşük?

ne diyorsun.

7mbit internet zaten

700-800kb/sn hıza denk geliyor.

Download 7 ise normal zaten indirme hızı.

Hocam modem var bayadır yani çokta değil ve kablolu bağlamama rağmen alamıyorum paket 12mbit yazıyor ben 7.0 alıyorum yanlış mı anladım ?
Altyapıda da sorun olabilir ama yoksa türk telekomu ara arıza kaydı oluştur.

Geri