Anonim Bey
80+
- Katılım
- 24 Mart 2020
- Mesajlar
- 14
- Reaksiyon skoru
- 12
Selamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el pc alınır mı? sizce ?
HAŞAAAAAAAAAAAAASelamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el PC alınır mı? sizce ?
1050ti ekran kartıÖzellikler nedir?
kötü1050ti ekran kartı
3.nesil intel i5 işlemci
350w PSU kasa
Anakartı bilmiyorum
Bütçemi 2400 TL'ye kadar çıkarabilirim . İndirimlerle nasıl toplayabiliriz yardımcı olurmusun abimHAŞAAAAAAAAAAAAA
RX480 Li PC yi 3 k ya satan bilgisayarcılardır
biraz bütçe arttırmanı öneriirm
indirimlerle uygun PC toplamana yardımcı oluruz
Ekran kartları mining için kullanılmış olabilir ve o bilgisayarlar çok yıpranmıştır orada günde kaç saat açık kalıyor zatenSelamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el PC alınır mı? sizce ?
Alınmaz kardeşim pestili çıkmış,ölmüş pc satıyorlar,adam gibi pc yok ellerinde.İnternet kafeler ve mahalle bilgisayarcıları adamı kazıklıyorlar sakın alışveriş yapma onlardan aman diyimSelamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el PC alınır mı? sizce ?
asla yani sevmem ben int cafe pclerini onun dışında 2. el toplayabilirsin donanım arşivi son videosunda 1900 tl ye topladı ona bakSelamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el PC alınır mı? sizce ?