İnternetcafeden 2.el pc alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
Selamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el pc alınır mı? sizce ?

Selamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el PC alınır mı? sizce ?
HAŞAAAAAAAAAAAAA
RX480 Li Pc yi 3 k ya satan bilgisayarcılardır
biraz bütçe arttırmanı öneriirm
indirimlerle uygun pc toplamana yardımcı oluruz

Dostum int cafelerde ki pcler kötü olur bir kere en az 4 yılın tozu ve anası bellenmiş hard diskler ve diğer aygıtlar, yani ömrü acayip kısa olur çok sıcak çalışırlar ve sabahtan akşama kadar aralıksız 1,2,3 veya 4 yıl sen düşün.

fanların arasından sigara külü çıkarsa şaşırma sakın sakın toz b** püsürü bilmemne ne ararsan bulurusn

Abdullah abinin 2.el sistem videosunu izle bence. 2000 TL'ye göre kötümü aslında çok da değil. bir şey diyemedim hocam. Alınır mı alınmaz mı arkadaşlar karar versin.

brom olabildiğince uzak dur o bilgisayardan ne olursa olsun internet kafe bilgisayarı alınmaz

Selamlar arkadaşlar benim 2000tl gibi bi bütçem var ve sistem toplamak istiyorum. İnternetcafeden 2.el PC alınır mı? sizce ?
Ekran kartları mining için kullanılmış olabilir ve o bilgisayarlar çok yıpranmıştır orada günde kaç saat açık kalıyor zaten

Alınmaz kardeşim pestili çıkmış,ölmüş pc satıyorlar,adam gibi pc yok ellerinde.İnternet kafeler ve mahalle bilgisayarcıları adamı kazıklıyorlar sakın alışveriş yapma onlardan aman diyim:)

asla yani sevmem ben int cafe pclerini onun dışında 2. el toplayabilirsin donanım arşivi son videosunda 1900 tl ye topladı ona bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,105
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri