Neler Yeni

internete 2 kişi kablolu bağlanma

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
arkadaşlar 1 yıl önce kendime sistem toplamıştım ve anakart desteklemiyorsa internete kablosuz bağlanılmıyor bende kbalolu bağlandım daha sonra bundan 7 8 ay önce kardeşimede bir sistem topladık ve oda aynı şekilde kablolu bağlandı uzun süredir 2 kişi kablolu bağlanıyoruz annemde telefondan bağanıyor 2 kişi kablolu bağlanmamız interneti çok çok etkiler mi uzun süredir böyle kullanıyoruz bazen tek kullanıncada çok değişmiyor pingim ama yinede sormak istedim

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Kablolu bağlantıda sinyal kaybı olmayacağı için kablolu kullanmanızı öneririm. Kablosuz bağlantıya geçtiğiniz de sinyal düşümü mutlaka olacaktır haliyle pingide etkiler

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablolu bağlantıda sinyal kaybı olmayacağı için kablolu kullanmanızı öneririm. Kablosuz bağlantıya geçtiğiniz de sinyal düşümü mutlaka olacaktır haliyle pingide etkiler
teşekkürler ama sorduğum şey bu değil zaten kablolu kullanıyorum 2 kişi kablolu bağlanıyoruz internetimiz çok mu kötü olur diye soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
arkadaşlar 1 yıl önce kendime sistem toplamıştım ve anakart desteklemiyorsa internete kablosuz bağlanılmıyor bende kbalolu bağlandım daha sonra bundan 7 8 ay önce kardeşimede bir sistem topladık ve oda aynı şekilde kablolu bağlandı uzun süredir 2 kişi kablolu bağlanıyoruz annemde telefondan bağanıyor 2 kişi kablolu bağlanmamız interneti çok çok etkiler mi uzun süredir böyle kullanıyoruz bazen tek kullanıncada çok değişmiyor pingim ama yinede sormak istedim
Aksine kablolu dahada iyidir yani kablosuz 5 mpbs alırsanız kablolu 10 alırsınız düşünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler ama sorduğum şey bu değil zaten kablolu kullanıyorum 2 kişi kablolu bağlanıyoruz internetimiz çok mu kötü olur diye soruyorum
hayır bir şey olmaz kötü olmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İnternet kullanımına bağlı. Sınırlama olmadan veya upload yapmak ping sorununa neden olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
internet hızın nedir?

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
internet hızın nedir?
1622564749104.png

anlık olarak böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
2 kişi kablolu bağlandığınızda sıkıntı çıkarmaz fakat upload download yaparken bi tık kablosuz bağlananlar can çekişebilir.Download yine fazla etkilemez fakat upload sıkıntı :)

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
2 kişi kablolu bağlandığınızda sıkıntı çıkarmaz fakat upload download yaparken bi tık kablosuz bağlananlar can çekişebilir.Download yine fazla etkilemez fakat upload sıkıntı :)
teşekkürler

Top Bottom