Oğuz Çetinkaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
Herkese iyi akşamlar diliyorum superonline kullanyıorum fakat internete bağlı olduğu halde bağlı internet yok diyor 4 gündür aralıksız müşteri temsilcisi ile görüşüyorum 2 saatlik sorun çözülüyor sonra yine eski haaline dönüyor geldiler modemi de değiştirdiler fakat yine de çözüm olmadı artık hatta bekletip duruyorlar . Sizce ne yapmalıyım
Not: altyapı hızı 100 megabite kadar destekliyor
Not: Hızlıca müşteri temsilcisine bağlanma yolunu buldum en başta arama nedenini sorduğunda müşteri temsilcisi diyorsunuz bunu hangi ürünle yapmak istediğinizi sorduğunda fiber ( internet için arıyorsanız) ondan sonra sorununuzu birkaç kelime ile anlatabilir misiniz dediğinde müşteri temsilcisi diyip hemen sizi müşteri temsilcisine aktarıyor
@Abdullah Hacıgül
Not: altyapı hızı 100 megabite kadar destekliyor
Not: Hızlıca müşteri temsilcisine bağlanma yolunu buldum en başta arama nedenini sorduğunda müşteri temsilcisi diyorsunuz bunu hangi ürünle yapmak istediğinizi sorduğunda fiber ( internet için arıyorsanız) ondan sonra sorununuzu birkaç kelime ile anlatabilir misiniz dediğinde müşteri temsilcisi diyip hemen sizi müşteri temsilcisine aktarıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül