Bende de akıcıŞuan forum bende akıcı sizde durum nedir
Valla türknet kullanıyorum statik ip yok 100mbps altyapımda yok 35mbps 'e kadar' ama sabit 20mpbs ama 1 günde 3 4 kez modemdeki internet ışığım kırmızı oluyor bazen 10 dakka bazen yarım saat gelmiyor nasıl düzelcek bu internetlerArkadaşlar gördüğüm kadarıyla çoğu kişide bi problem var internette sebebi nedir bi açıklama vs yapıldı mı ?
Ama şuan sıkıntı yokValla türknet kullanıyorum statik ip yok 100mbps altyapımda yok 35mbps 'e kadar' ama sabit 20mpbs ama 1 günde 3 4 kez modemdeki internet ışığım kırmızı oluyor bazen 10 dakka bazen yarım saat gelmiyor nasıl düzelcek bu internetler
İst dışı demek istedim.Şehirdışında ki arkadaşlarımda sıkıntı yokmuş.
ben dns ayarlarını kendim internetten bakıp ayarlamıştım sonra ip hatasını alınca otomatik dns ayarlarını seçtim öyle girdiArkadaşlar gördüğüm kadarıyla çoğu kişide bi problem var internette sebebi nedir bi açıklama vs yapıldı mı ?
10 dakikadır foruma girmeye çalışıyorum. Youtube a falan giriyor foruma girmiyor şaka gibiArkadaşlar gördüğüm kadarıyla çoğu kişide bi problem var internette sebebi nedir bi açıklama vs yapıldı mı ?
Tekirdağda yaşıyorumŞehirdışında ki arkadaşlarımda sıkıntı yokmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İst dışı demek istedim.
Türk telekom sağolsun o kadar yavaşkiArkadaşlar gördüğüm kadarıyla çoğu kişide bi problem var internette sebebi nedir bi açıklama vs yapıldı mı ?