- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hani 125 liradan 100 Mbps taahhüt yapan firma var mı? Varsa Comnet'te 180 günüm olmasaydı ben de geçerim.Oda 750 TL yi dolara yatırsam daha fazla kar ederim demek istemiş
Hani 125 liradan 100 Mbps taahhüt yapan firma var mı? Varsa Comnet'te 180 günüm olmasaydı ben de geçerim.Oda 750 TL yi dolara yatırsam daha fazla kar ederim demek istemiş
normalde ayda ne kadar ödüyordunuz ?Türknete 1.274₺ ödeme yaptım hemde 3x faizsiz taksit ile 10 ay kafam rahat
TurkNet'te kendi altyapısı varsa 140 lira, TT altyapısı varsa 170 lira. Normal fiyatlandırma bu şekilde.normalde ayda ne kadar ödüyordunuz ?
yok 1274TL ödeme yapmış 10 aylık buda aylık 127 TL ye geliyor onu anlamadımTurkNet'te kendi altyapısı varsa 140 lira, TT altyapısı varsa 170 lira. Normal fiyatlandırma bu şekilde.
Tamam işte. 1700 de ödeyebilirdi. Her ay verse 1700.yok 1274TL ödeme yapmış 10 aylık buda aylık 127 TL ye geliyor onu anlamadım
İlginç Benim arkadaş da ön ödeme yaptı. Gigafiber de değil. 130 TL'den ücretlendiriliyorlar. Bana söylediği bu.Ön ödeme yapınca indirim mi tanımlıyorlar Çünkü bende ön ödeme yaptım ve 1700 TL ödedim
Öğrenirsen haber eder misin? Şu an NetSpeed kullanıyorum. Sıkıntısız internet deneyimi yaşatıyorlar ellerine sağlık.Netspeedte tahadüt yaptırabiliyo muyuz bilen var mı
bende çok memnunum aramak lazımÖğrenirsen haber eder misin? Şu an NetSpeed kullanıyorum. Sıkıntısız internet deneyimi yaşatıyorlar ellerine sağlık.
Bana göre genel olarak:Bana göre
1. Netspeed
2. Turknet
Millenicom 5 para etmez benceBana göre genel olarak:
1. TurkNet
2. Comnet
3. Turk Telekom
Kendi altyapıma göre:
1. Comnet
2.Turk Telekom
Millenicom da iyiydi ama bu hareketi ile gözümden düştü.