Neler Yeni

İnternetim aşırı yavaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Emin Akkaya
5 yıla yakındır Türk Telekom kullanıyorum. Ücreti yüzünden tarife değiştirdik ve 12mbps internet aldık fakat max. 1,5 mbps download alıyoruz. Aynı anda pc + telefon bağlandığı gibi hız 800 kbps e düşüyor.Türk Telekomu her gün arıyorum fakat bir şey hallettikleri bir şey yok. En son modem güncel değildir dediler fakat modem güncel. Bu durumla nasıl başa çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Gamer1515

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Gamer Arda
5 yıla yakındır Türk Telekom kullanıyorum. Ücreti yüzünden tarife değiştirdik ve 12mbps internet aldık fakat max. 1,5 mbps download alıyoruz. Aynı anda PC + telefon bağlandığı gibi hız 800 kbps e düşüyor.Türk Telekomu her gün arıyorum fakat bir şey hallettikleri bir şey yok. En son modem güncel değildir dediler fakat modem güncel. Bu durumla nasıl başa çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
%90 altyapından kaynaklıdır %5 santralde çalışma vardır %5 bu günlerde internet kullanımı çok yoğun ondan olabilir

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
bu virüs günlerinde benimde internet hızımda yüksek bir düşüş oldu büyük ihtimalle bundan kaynaklı

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
%90 altyapından kaynaklıdır %5 santralde çalışma vardır %5 bu günlerde internet kullanımı çok yoğun ondan olabilir
Ben bu ihtimalin daha fazla olduğunu düşünüyorum :) " %5 bu günlerde internet kullanımı çok yoğun ondan olabilir "
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu virüs günlerinde benimde internet hızımda yüksek bir düşüş oldu büyük ihtimalle bundan kaynaklı
Katılıyorum dostum :)

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Selim Kozan
5 yıla yakındır Türk Telekom kullanıyorum. Ücreti yüzünden tarife değiştirdik ve 12mbps internet aldık fakat max. 1,5 mbps download alıyoruz. Aynı anda PC + telefon bağlandığı gibi hız 800 kbps e düşüyor.Türk Telekomu her gün arıyorum fakat bir şey hallettikleri bir şey yok. En son modem güncel değildir dediler fakat modem güncel. Bu durumla nasıl başa çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
benim teyzemlerinde interneti öyle tahaüt bedelini türknet ödüyosa direk ona geç yada bittikten sonra

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
12 mbps internet 1.5mb/s download yapıyorsa bu değer gayet iyi ama hız testinde 1.5mbps olarak görünüyorsa bu sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,070
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom