Neler Yeni

İnternetim Birden Bire Hızlandı

FansXArmy

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba türk telekom kullanıcısıyım ve düne kadar internetim hayal ettiğim gibi bir internet oldu bu yaşanmadan önce internete bir kişi bile bağlandığında ping 1100 ms oluyordu 11 indirme 0.30 yükleme alıyordum oyun indirirken max 1.1 ile indiriyor ve indirme yaparken video bile izleyemiyordum ama şimdi internet 14 indirme yükleme ise 3.39 oldu bir yandan 1.9 ile oyun indirirken online oyunlarda pingim 20 üstüne çıkmıyor nası oldu bir fikrim yok harika oldu ama nası oldu
Kurcalama nazar falan değer

Proosmir

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Can Topcu
Çok kurcalamamak lazım. Ben de TürkNet veya Millenicom düşünüyorum
Bende 2'si arasında kaldım Turknetin ucuz olması ama teknik ekibi yok diyorlar, Millenicom biraz daha pahalı ama teknik destek 1 tık daha iyi diyorlar bir türlü karar veremedim.

Yagzeff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Efe Karakaş
arkadaşlar daha da yükseldi hız testi sitesini çökerttim manzara çok hoşuma gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

acaba alt yapı ile olabilirmi belki bakım olmuştur alabildiğimin hepsini alıyorumdur

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
TTNETTTTT D O O ON-A DO NET DONA DONNNA İNTTT DOOON TERRRRRNET
Ping 999999

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Arkadaşlar merhaba türk telekom kullanıcısıyım ve düne kadar internetim hayal ettiğim gibi bir internet oldu bu yaşanmadan önce internete bir kişi bile bağlandığında ping 1100 ms oluyordu 11 indirme 0.30 yükleme alıyordum oyun indirirken max 1.1 ile indiriyor ve indirme yaparken video bile izleyemiyordum ama şimdi internet 14 indirme yükleme ise 3.39 oldu bir yandan 1.9 ile oyun indirirken online oyunlarda pingim 20 üstüne çıkmıyor nası oldu bir fikrim yok harika oldu ama nası oldu
ADSL'den VDSL'e geçirmişlerdir.

Top Bottom