Neler Yeni

İnternetim Neden Hızlandı?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
imkanı yok internetle alakalı işleri ben kontrol ediyorum evde
Bizim evde de ben kontrol ediyorum ama mesela bizi de iss arasa dese "hızınız double, fiyatlar aşağı, ok?" bizimkiler de der yani ok diye :D

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
paketini çıkarttılarsa parasını da alırlar. bence ara konuş. böyle böyle bir durum var de.
hocam mayıs ayının faturası sabit ödediğim fiyatla aynı, bu durum ne zamandır böyle bilmiyorum ama faturadan önce olduysa fiyata yansıtmıyorlar demektir. yine de emin olmak için arayacağım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hocam mayıs ayının faturası sabit ödediğim fiyatla aynı, bu durum ne zamandır böyle bilmiyorum ama faturadan önce olduysa fiyata yansıtmıyorlar demektir. yine de emin olmak için arayacağım
genelde ödediğin fatura bir önceki aya ait oluyor. yani mayısta ödediğin fatura nisan faturası olabilir.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
HORT. bu sabah senin konu açmanla beraber ben de hız testi yapmıştım ve 34mb almam gerekn internet 50 gibi geliyordu. ardından internet kesildi. geldiğinde bütün her şey rüya gibi bitti 34mb devam :) olsun zaten yetiyodu

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
HORT. bu sabah senin konu açmanla beraber ben de hız testi yapmıştım ve 34mb almam gerekn internet 50 gibi geliyordu. ardından internet kesildi. geldiğinde bütün her şey rüya gibi bitti 34mb devam :) olsun zaten yetiyodu
bende hala aynı şekilde devam ediyor, ilginç :D

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
50mbps paket kullanmama rağmen internetim bugün bu hızda, Türk Telekom kullanıyorum neden böyle oldu bilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce online işlemlerden kontrol ettim paketim 100 mbpsye çıkarılmış wtf?
bi laf var ya üzümü ye bağını sorma

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
50mbps paket kullanmama rağmen internetim bugün bu hızda, Türk Telekom kullanıyorum neden böyle oldu bilen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

az önce online işlemlerden kontrol ettim paketim 100 mbpsye çıkarılmış wtf?
Banada olmuştu 16 ödüyoduk 24 geliyodu hız, sakın hiçbişey çaktırma devam et fark ederlerse düzeltiyorlsr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,623
Üyeler
166,966
Son üye
Davtyl