İnternetim Neden Hızlandı?

imkanı yok internetle alakalı işleri ben kontrol ediyorum evde
Bizim evde de ben kontrol ediyorum ama mesela bizi de iss arasa dese "hızınız double, fiyatlar aşağı, ok?" bizimkiler de der yani ok diye :D

paketini çıkarttılarsa parasını da alırlar. bence ara konuş. böyle böyle bir durum var de.
hocam mayıs ayının faturası sabit ödediğim fiyatla aynı, bu durum ne zamandır böyle bilmiyorum ama faturadan önce olduysa fiyata yansıtmıyorlar demektir. yine de emin olmak için arayacağım

hocam mayıs ayının faturası sabit ödediğim fiyatla aynı, bu durum ne zamandır böyle bilmiyorum ama faturadan önce olduysa fiyata yansıtmıyorlar demektir. yine de emin olmak için arayacağım
genelde ödediğin fatura bir önceki aya ait oluyor. yani mayısta ödediğin fatura nisan faturası olabilir.

HORT. bu sabah senin konu açmanla beraber ben de hız testi yapmıştım ve 34mb almam gerekn internet 50 gibi geliyordu. ardından internet kesildi. geldiğinde bütün her şey rüya gibi bitti 34mb devam :) olsun zaten yetiyodu

HORT. bu sabah senin konu açmanla beraber ben de hız testi yapmıştım ve 34mb almam gerekn internet 50 gibi geliyordu. ardından internet kesildi. geldiğinde bütün her şey rüya gibi bitti 34mb devam :) olsun zaten yetiyodu
bende hala aynı şekilde devam ediyor, ilginç :D

50mbps paket kullanmama rağmen internetim bugün bu hızda, Türk Telekom kullanıyorum neden böyle oldu bilen var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az önce online işlemlerden kontrol ettim paketim 100 mbpsye çıkarılmış wtf?
bi laf var ya üzümü ye bağını sorma

50mbps paket kullanmama rağmen internetim bugün bu hızda, Türk Telekom kullanıyorum neden böyle oldu bilen var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

az önce online işlemlerden kontrol ettim paketim 100 mbpsye çıkarılmış wtf?
Banada olmuştu 16 ödüyoduk 24 geliyodu hız, sakın hiçbişey çaktırma devam et fark ederlerse düzeltiyorlsr

Geri