Neler Yeni

Çözüldü✓ İnternetimden yeterli verim alamadığımı düşünüyorum

Aperius

80+
Bir sorun yok indirme hızında. Benim bildiğim kadarıyla sunucudan sunucuya ve altyapıya göre değişiyor. 16mbit ile 1.6 mbps hızıyla indirme yapabilirsin. Tam olarak boyut birimlerinden emin değilim ama x mbit = x/10 mbps gibi bir oran olması lazım, yanlış anlaşılmasın x/10 megabyte ps diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Biliyorum farklı şeyler olduğunu sorum hakkında bilgi versen daha iyi olur
16 Mbps internetle 15 Mbps hız ve 1.8 Mbps indirme hızı alman oldukça ideal yani dert etmene gerek yok. Günümüzde birçok kullanıcı 16 Mbps pakette 8 Mbps civarı hızı zor alıyor. Senin sonuçların ise paketinle kafa kafaya uyuyor diyebiliriz. Paketini değiştirmeden hızını yükseltmeye çalışsan bile çok çok az fark edecektir uğraşmana asla değmez. Bu arada benim internetim 35 Mbps mesela ben de bu pakette yaklaşık 32 Mbps hız, 3.8 Mbps civarı indirme hızı alıyorum. Gördüğün gibi paket ile verilen değerler arasında pek bir fark yok.

ADAMseven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen
16 Mbps internetle 15 Mbps hız ve 1.8 Mbps indirme hızı alman oldukça ideal yani dert etmene gerek yok. Günümüzde birçok kullanıcı 16 Mbps pakette 8 Mbps civarı hızı zor alıyor. Senin sonuçların ise paketinle kafa kafaya uyuyor diyebiliriz. Paketini değiştirmeden hızını yükseltmeye çalışsan bile çok çok az fark edecektir uğraşmana asla değmez. Bu arada benim internetim 35 Mbps mesela ben de bu pakette yaklaşık 32 Mbps hız, 3.8 Mbps civarı indirme hızı alıyorum. Gördüğün gibi paket ile verilen değerler arasında pek bir fark yok.
Sağol.

Top Bottom