Excator23cm
80+ Gold
arkadaşlar internetime başka biri bağlanmıştı mac adresinden devre dışı bıraktım fakat hala bağlı ne yapmalıyım internetim çok kötü şu anda
Şifreyi değiştirebilirsin.arkadaşlar internetime başka biri bağlanmıştı mac adresinden devre dışı bıraktım fakat hala bağlı ne yapmalıyım internetim çok kötü şu anda
Bunu öneririm. En mantıklı seçim ya da 192.168.l.l veya 192.168.l.2 sisteminden girerek yapabilirsinCMD'den bağlanan kişinin ip'sine ulaşılabiliyor youtube'da videoları var. Ve bağlanan kişinin bilgisayarını kapatabiliyorsunuz.
onu yaptım zaten ama hala bağlanıyor belki internete girmiyor ama hala bağlıCMD'den bağlanan kişinin ip'sine ulaşılabiliyor youtube'da videoları var. Ve bağlanan kişinin bilgisayarını kapatabiliyorsunuz.
ordan yaptım zatenBunu öneririm. En mantıklı seçim ya da 192.168.l.l veya 192.168.l.2 sisteminden girerek yapabilirsin
onu yaptım zaten ama hala bağlanıyor belki internete girmiyor ama hala bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ordan yaptım zaten
Bağlı olduğuna nerden bakıyorsunuzonu yaptım zaten ama hala bağlanıyor belki internete girmiyor ama hala bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ordan yaptım zaten
sorun düzel di mi ya düzeldiyse nasıl bendede var biri şifre değiştrdim mac kısıtladım neler yaptım yok olmuyormodem arayüzünden