O onr1818 80+ Bronze Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 1,154 9 Aralık 2020 #14 Ag ismini değiştirip agı gizlemeyi denedinizmi ?
Excator23cm 80+ Gold Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 6,110 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 emirus34 yazmış: sorun düzel di mi ya düzeldiyse nasıl bendede var biri şifre değiştrdim mac kısıtladım neler yaptım yok olmuyor Devamı için tıklayın... internetinize kendinizin bağladığı cihazların mac adresine bakın farklı olan varsa internetten engelleyin benim modeme bağlanan kimse yokmuş babam tv'ye internet kablosu bağlamış engelleyince ise yanlışlıkla tv'yi engellemişim sonra halletim
emirus34 yazmış: sorun düzel di mi ya düzeldiyse nasıl bendede var biri şifre değiştrdim mac kısıtladım neler yaptım yok olmuyor Devamı için tıklayın... internetinize kendinizin bağladığı cihazların mac adresine bakın farklı olan varsa internetten engelleyin benim modeme bağlanan kimse yokmuş babam tv'ye internet kablosu bağlamış engelleyince ise yanlışlıkla tv'yi engellemişim sonra halletim