Neler Yeni

Internetime bir anda ne olmuş olabilir?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Merhaba, Bu sabah internetin normal bir şekilde speedtestte 4 ping 95 download 7 upload veriyordu. 4 saat önce kadar bir anda bir şey oldu download 5 oldu upload 0.25 ping 8-50 arası değişiyor her testte. Türk telekomu aradım 3 kere 3 farklı kişiyle konuştum hepsi bir sorun yok dediler biz taraflı. Komşuyu aradım onda da sıkıntı varmış. Böylelikle sitenin internet sisteminde bir şey olduğunu anladım. Şimdi türk telekomda arıza talebi açtım türk telekom çalışanları mı düzeltecek bizim sitenin internetini yaşayan varsa açıklayabilir mi? Online eğitim falan var mecburen telefon 4G sinden gircem ki kötü. Bir de valorantta internet bozulmasından sonra pingim 300 falan oluyor ama speedtestte download ve uploadum aşırı düşük çıkmasına rağmen pingim normalin biraz üstünde ama valorantta çok üstünde oyun oynayamıyorum :( öneriniz var mı pingi düşürmek için en azından?

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
By Mehmet
Sitenin teknisyeni illaki vardır onunla görüş. Yönetime baş vur ve deki hat kablolarını değiştirin sorun büyük ihtimalle onlardadır.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Olduğunuz santralde yoğunluk var anlaşılan. Bilmiyorum ben sadece bu aylarda bunu yaşıyorum sizde bu aylarda özellikle mi yaşıyorsunuz bilmiyom. Kötü data geliyordur bir de.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olduğunuz santralde yoğunluk var anlaşılan. Bilmiyorum ben sadece bu aylarda bunu yaşıyorum sizde bu aylarda özellikle mi yaşıyorsunuz bilmiyom. Kötü data geliyordur bir de.
3 yıldır bu interneti kullanıyorum ilk defa böyle sorun yaşadım bence yoğunluk değil de sitenin hattında bir sorun var 4 saattir böyle çünkü

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
3 yıldır bu interneti kullanıyorum ilk defa böyle sorun yaşadım bence yoğunluk değil de sitenin hattında bir sorun var 4 saattir böyle çünkü
Yarın da düzelmezse elit ekip çağırabilirsiniz tabi sorun sizdeyse para alıyorlar.

Top Bottom