İnternetimi Nasıl Hızlandırabilirim/Ping Değerimi Düşürebilirim?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Herkese selam, sorum yukarıdaki gibi. İnternetim kötü ancak uygun fiyata daha iyi seçenekler sağlayan bir sağlayıcı yok. Bu yüzden bu interneti kullanmak zorundayım. Oyunlarda ping değerim ethernet kullanmama rağmen 150-25000 arasında sürekli dalgalınıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

Mobilden wifi ile bağlanıp denediğiniz de de aynı sorun var mı ? Varsa internet sağlayıcısıyla konuşmaktan başka çözüm olacağını düşünmüyorum. @alpolojix bakabilir yine de .

Herkese selam, sorum yukarıdaki gibi. İnternetim kötü ancak uygun fiyata daha iyi seçenekler sağlayan bir sağlayıcı yok. Bu yüzden bu interneti kullanmak zorundayım. Oyunlarda ping değerim ethernet kullanmama rağmen 150-25000 arasında sürekli dalgalınıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
Kaç para veriyorsun? Modemin kaç yaşında? Sağlayıcın kim? Hangi oyun?

Kaç para veriyorsun? Modemin kaç yaşında? Sağlayıcın kim? Hangi oyun?
Aylık 80 TL. Modemim yaklaşık 2.5 yıllık. Sağlayıcım Lodosnet 12Mbps paket kullanıyorum. LoL oynuyorum genelde ancak diğer oyunlarda da durum aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternet sağlayıcın ile görüşmeni tavsiye ederim.
Görüştüm ancak birşeyler yaptığını ve modemi yeniden başlatmamı söyledi. bir şey değişmedi.

Aylık 80 TL. Modemim yaklaşık 2.5 yıllık. Sağlayıcım Lodosnet 12Mbps paket kullanıyorum. LoL oynuyorum genelde ancak diğer oyunlarda da durum aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüştüm ancak birşeyler yaptığını ve modemi yeniden başlatmamı söyledi. bir şey değişmedi.
Taahhütü yoksa 5 tl daha verip türknet alabilirsin belki.

Taahhütü yoksa 5 TL daha verip türknet alabilirsin belki.
Hocam hiçbir sağlayıcının altyapısı yok. Sadece uydu ile internet sağlayan sağlayıcılar destekliyor ki onlar da çok pahalı olduğu için düşük paket almak zorundayız. Başka bir yol yok mudur?

Hocam hiçbir sağlayıcının altyapısı yok. Sadece uydu ile internet sağlayan sağlayıcılar destekliyor ki onlar da çok pahalı olduğu için düşük paket almak zorundayız. Başka bir yol yok mudur?
Uydu internetinde ciddi ping ve paket kayıpları olması normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,187
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri