ust4
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 570
@alpolojix
Artık saat kaçla kaç arasında açık ve kapalı olcak anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
up up
hop tp link modem arayüzü. her yerden tanırım. bekle yazıyorum.Alıntıyı görüntüle
@alpolojix
up up
o üstteki zamanlamalar falan at onları bi işin yok o başlangıç bitiş saatleri ile. önce o zamanlamayı temizle içine etmişsin afedersin. şimdi gelelim mevzuya güzel kardşim. hangi saatlerde wifinin kapalı olmasını istiyorsan oraya tıklayıp mavi yapacaksın. sonra üstten etkin işaretleyip kaydettiğin zaman o saatlerde wifi otomatik kapanacak.Alıntıyı görüntüle
@alpolojix
up up
peki niye 2 ye bölünmüş yarım saat imi temsil ediyorhop tp link modem arayüzü. her yerden tanırım. bekle yazıyorum.
o üstteki zamanlamalar falan at onları bi işin yok o başlangıç bitiş saatleri ile. önce o zamanlamayı temizle içine etmişsin afedersin. şimdi gelelim mevzuya güzel kardşim. hangi saatlerde wifinin kapalı olmasını istiyorsan oraya tıklayıp mavi yapacaksın. sonra üstten etkin işaretleyip kaydettiğin zaman o saatlerde wifi otomatik kapanacak.
günleri de işte mesela pzt yani pazartesi günü saat 5te kapanmasını istersen pazartesinin olduğu satırdan ilgili sütundaki saati mavi yap. her gün istiyorsan o saat sütununu full mavi yap. anlarsın zaten kolay iş bu.
evet. 00.00-00.30-01.00-01.30... böyle gidiyor.peki niye 2 ye bölünmüş yarım saat imi temsil ediyor
vaay. rica ederim aga yani biz de biliyoruz tabi burada boşuna durmuyoruz .dAlıntıyı görüntüle
Allah senden razı olsun
bi kere yeniden başlttım böyle oldu ve ayarladım her akşam yeniden başlyacak
evet var biraz araştırığ buldum sistem seçeneklerinde vardıvaay. rica ederim aga yani biz de biliyoruz tabi burada boşuna durmuyoruz .d
ama yeniden başlatma ayarı var mı ki tp link modemlerde. (telekomun verdiği) ?