DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
internet hep gec geliyorda su aralara ciddi anlamda modemi sıfırlayınca innternet gec gelmeye baslaadıİnternet kullanımından olabilir, bu saatlerde çoğu kişi evde olduğu için internet kullanıyordur. Gece de aynı sorun var ise internet sağlayıcınız ile görüşün.
DNS adreslerini 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yap. Linkte verdiğim kayıt dosyalarını birer birer çalıştır ve onayla.oncedenn 7ms alırkenn siimdi 40 50 ms ler alıyorum modemi sıfırlayınca internet 4 5 dk sonra gelmeye baslıyor sayfalarda 30 40 saniye de yukleniyor bunun sebebi ne olabilir ?
kendisi mukkemmel olan turk telekom alt yapısı ile ilgiliymiş turknet oyle diyor fakat turk telekom da kullanıcı hatası diyorDNS adreslerini 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yap. Linkte verdiğim kayıt dosyalarını birer birer çalıştır ve onayla.
Hocam bence internet kullanımından. Ethernetle bağlarsanız daha düşük olur. Wifiden kullanıyor iseniz bir çok kişi de öyle bağlandığı için ping yaratır.oncedenn 7ms alırkenn siimdi 40 50 ms ler alıyorum modemi sıfırlayınca internet 4 5 dk sonra gelmeye baslıyor sayfalarda 30 40 saniye de yukleniyor bunun sebebi ne olabilir ?
ethernet ile baglana bilsem 74 sabit alıyorum fakat modemden uzagımHocam bence internet kullanımından. Ethernetle bağlarsanız daha düşük olur. Wifiden kullanıyor iseniz bir çok kişi de öyle bağlandığı için ping yaratır.